It’s official! Αν και μας παίδεψε αρκετά, το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
It’s official! Αν και μας παίδεψε αρκετά, το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Είναι πια επίσημο

Χωρίζουν, τα ξαναφτιάχνουν, ξαναχωρίζουν, τα ξαναφτιάχνουν...και κάπως έτσι προχωρούσε για αρκετό καιρό η σχέση του ζευγαριού, όμως τώρα είναι και πάλι μαζί και είναι πια επίσημο.

Μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του είπε να δώσει το διάσημο ζευγάρι, το οποίο έχει και τρία παιδιά μαζί, αποφασίζοντας να επανασυνδεθούν και να δουν κατά πόσο μπορούν και πάλι να γίνουν μια κανονική οικογένεια και να ζήσουν όλοι μαζί.

Η συγκεκριμένη οικογένεια δεν τη λες και φυσιολογική και αυτός τις έκανε τις ατασθαλίες του συχνά πυκνά, ωστόσο ευχόμαστε αυτή η δεύτερη φορά να πετύχει γιατί υπάρχουν και τρία παιδιά στη μέση.

Ο λόγος για τους Kourtney Kardashian και Scott Disick, οι οποίοι σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές του E! News είναι και πάλι μαζί. Έχει ειπωθεί εδώ και δύο μήνες περίπου πως έχουν επανασυνδεθεί, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν ανακοίνωνε κάτι επίσημα, παρά το γεγονός πως τους βλέπαμε συνεχώς μαζί.

rs 1024x759 150419074715 1024.disick kardashian.cm.41915

Τα νέα αυτά έρχονται μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, από τότε που οι δυο τους εθεάθησαν να κάνουν διακοπές με τα παιδιά τους στο Μεξικό. Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο τους λοιπόν, κάνουν ένα καινούργιο βήμα και επανασυνδέονται τόσο για τους ίδιους, όσο και για χάρη των παιδιών τους.

Μα τι τρέχει με τη star; Η ηθοποιός πήρε πάρα πολλά κιλά και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε!