Μα τι τρέχει με τη star; Η ηθοποιός πήρε πάρα πολλά κιλά και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα τι τρέχει με τη star; Η ηθοποιός πήρε πάρα πολλά κιλά και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε!

Τρομακτική αλλαγή...

Είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και πιο στιλάτες παρουσίες του Hollywood. Μπορεί οι αδερφές της να μας προκαλούν λίγο εκνευρισμό μερικές φορές, ωστόσο εκείνη είναι πάντα η πιο μαζεμένη -ας το πούμε- της οικογένειας.

Βέβαια η τελευταία της εμφάνιση ομολογουμένως μας τρόμαξε πάρα πολύ, σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε. Η νεαρή ηθοποιός έχει πάρει απίστευτα πολλά κιλά, σε σύγκριση με το καλοκαίρι τουλάχιστον και μοιάζει πια κάπως έτσι.

Ο λόγος για την Elizabeth Olsen, που η νέα της εμφάνιση δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Η 27χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε μία καθημερινή της βόλτα στη Νέα Υόρκη και οι πρώτες φωτογραφίες μας ξάφνιασαν πάρα πολύ.

elizabeth olsen weight gain unrecognizable 01

Η Elisabeth ήταν ντυμένη με το απόλυτο total black look και φορώντας ένα μακρύ παλτό προσπάθησε να καλύψει την αλλαγή στην εμφάνιση της, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει και πολλά πράγματα. Η 27χρονη star πήρε πολλά κιλά και δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι του καλοκαιριού με το καλλίραμμο σώμα.

elizabeth olsen weight gain unrecognizable 05
elizabeth olsen weight gain unrecognizable 07

Οι τρομακτικά αδύνατες αδελφές της Mary-Kate και Ashley τι έχουν να πουν γι’ αυτή της την αλλαγή άραγε;

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.