Η μεγάλη απόφαση του πρίγκιπα William για τη ζωή του θα χαροποιήσει σίγουρα την Ελισάβετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μεγάλη απόφαση του πρίγκιπα William για τη ζωή του θα χαροποιήσει σίγουρα την Ελισάβετ

Δες τι ανακοίνωσε..

Το πριγκιπικό ζεύγος είναι από αυτά τα ζευγάρια που μας απασχολούν συχνά πυκνά με τις αλλαγές και τις ανακοινώσεις που κάνουν στη ζωή τους, κυρίως γιατί ανυπομονούμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ σε όλο αυτό (κανείς δεν θέλει να τα βάζει μαζί της).

Ο πρίγκιπας William φαίνεται πως είναι ο πιο θαρραλέος της οικογένειας, αφού πήρε μία πολύ μεγάλη απόφαση για εκείνον και την οικογένεια του, που εικάζουμε πως θα χαροποιήσει ιδιαίτερα την Ελισάβετ. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο πρίγκιπας ανακοίνωσε πως θα παραιτηθεία από τη δουλειά του (είναι πιλότος ασθενοφόρου), προκειμένου να αφιερωθεί πλήρως στα βασιλικά του καθήκοντα, για λογαριασμό της γιαγιάς του.

nintchdbpict0002167238122

Αποκλειστικές πληροφορίες από το κοντινό του περιβάλλον αναφέρουν πως ο πρίγκιπας θα αφήσει τη δουλειά το καλοκαίρι και θα μετακομίσει με την σύζυγο του Kate και τα δύο τους παιδιά (George και Charlotte) από το Anmer Hall στο Kensigton Palace, την επίσημη κατοικία τους στο Λονδίνο.

stream img

Τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, επομένως δύσκολα θα έχει άσχημη αντίδραση. Τον Σεπτέμβριο μάλιστα, ο πρίγκιπας George θα ξεκινήσει σχολείο στο Λονδίνο, ενώ και η Charlotte θα πάει στο νηπιαγωγείο.

Ο πρίγκιπας William σε δηλώσεις του ανέφερε, πως ήταν μεγάλο προνόμιο που δούλεψε με την East Anglian Air Ambulance, στην οποία βρίσκεται από το 2015 και πως έχει τόσες εμπειρίες από αυτή τη δουλειά, που θα τις κουβαλάει σε όλη του τη ζωή.