Αρνούμαστε να το πιστέψουμε: Το διαζύγιο της Jennifer Aniston και ο ρόλος του Brad Pitt σε αυτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αρνούμαστε να το πιστέψουμε: Το διαζύγιο της Jennifer Aniston και ο ρόλος του Brad Pitt σε αυτό

Θα μας άρεσε κατά βάθος, αλλά όχι...

Η αλήθεια είναι πως όταν μάθαμε πως ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston χώρισαν στεναχωρηθήκαμε πολύ και άλλο τόσο μισήσαμε την Angelina Jolie που μας πήρε το καλύτερο παιδί μέσα από τα χέρια. Όπως και να το κάνουμε νιώθαμε υπέροχα που μία Ελληνίδα ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt.

Τώρα που χώρισε με την Angie και μάθαμε πως μιλάνε ξανά μέσω μηνυμάτων καταλαβαίνεις ότι τρελαθήκαμε, γιατί μεταξύ μας και ποια δεν θα ήθελε να της στέλνει μηνύματα ο Brad Pitt. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία νέα και τα μηνύματα φήμες αναφέρουν πως η Aniston σκοπεύει να αφήσει τον Justin Theroux, προκειμένου να είναι και πάλι με τον πρώην σύζυγο της.

Δεν το συζητάμε καν, σε κάποιο παράλληλο σύμπαν αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο, αλλά αφήνεις έτσι εύκολα τον Justin Theroux; Σίγουρα ο σύζυγος της Jennifer νιώθει πολύ άβολα με την κατάσταση που επικρατεί και με όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν (μιας και κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει πως έχουν τόσο στενή επικοινωνία) περί χωρισμού, όμως θεωρούμε αδιανόητο να χωρίσει τον Justin για να είναι και πάλι με τον Brad.

Brad, λυπούμαστε..