Όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας… ήταν χασάπης. Δες φωτογραφίες και βίντεο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας… ήταν χασάπης. Δες φωτογραφίες και βίντεο

Εσύ τον θυμάσαι;

Μου πήρε σχεδόν ένα μήνα μέχρι να αρχίσω να βλέπω Survivor –μέχρι πριν αγνοούσα αυτό το κανάλι στην τηλεόραση μου- ώσπου μία μέρα που δεν είχε τίποτα να δω υπέκυψα κι εγώ στην αόρατη αυτή δύναμη του reality.

Εντάξει ψέματα δεν θα πω και δεν θα κρυφτώ, αλλά ο κυριότερος λόγος που το βλέπω είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος –ποιος άλλος θα μου πεις-. Ο άνθρωπος αυτός έχει αυτό το κάτι, που λέει και η Καιτούλα η Γαρμπή, που σε κάνει να κολλάς στην οθόνη σου. Μετά και τα τελευταία γεγονότα μάλιστα που τον θέλουν υποψήφιο προς αποχώρηση, τα πράγματα έγιναν τόσο σοβαρά που βλέπω επεισόδια survivor μέχρι και στον ύπνο μου.

Και μπορεί τις τελευταίες μέρες ο Σκιαθίτης καλλονός να είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας, όμως υπάρχει ακόμη ένας μέσα σε αυτό το reality που αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του και δεν είναι άλλος από τον μοναδικό Γιάννη Σπαλιάρα. Αυτός και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ίσως –εντάξει όχι ίσως- ο μόνος λόγος που πρέπει κανείς να παρακολουθεί Survivor.

600full giannis spaliaras

Εκτός όμως από το «Μίλα μου βρώμικα» και το τραγούδι «Αρέσω» που είχε ερμηνεύσει ο δικός μας Γιάννης, ο 42χρονος γόης είχε κάνει άλλο ένα πέρασμα από την ελληνική τηλεόραση και σίγουρα δεν το θυμάσαι. Εκτός και αν έβλεπες τη σειρά «Πολυκατοικία» με τους απίθανους και τρελούς ενοίκους.

icemax 700 7626200eccfe84a0cc17b59d8a78d908

Ο Γιάννης Σπαλιάρας λοιπόν, το 2010 πήρε μέρος στη σειρά και ενσάρκωσε τον ρόλο του Νικήτα, του sexy χασάπη της γειτονιάς, ο οποίος φλέρταρε όλες τις γυναίκες της Πολυκατοικίας, προκειμένου να τις πιάσει πελάτισσες.

spaliaras2 1

Ο Γιάννης ή ο Νικήτας –αν προτιμάς-έστελνε προϊόντα του κρεοπωλείου ως δώρα στο «ωραιότερο πλάσμα της Πολυκατοικίας» χωρίς βέβαια να κατονομάζει την παραλήπτρια, με τις γυναίκες της Αλαμάνας 13 να παίρνουν αυτή τη χειρονομία προσωπικά και να ξεσπάσει διχόνοια για το ποια έχει κερδίσει την καρδιά του.

spaliaras h 630 330

Μπορείς να φρεσκάρεις τη μνήμη σου, παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί: