Η συνομωσία της Kate και της Pippa Middleton που θα βγάλει εκτός εαυτού τον πρίγκιπα Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η συνομωσία της Kate και της Pippa Middleton που θα βγάλει εκτός εαυτού τον πρίγκιπα Harry

Δεν θα του αρέσει σίγουρα

Τη μία γκάφα πίσω από την άλλη φαίνεται πως κάνει η Pippa Middleton το τελευταίο διάστημα και μάλιστα με τις ευλογίες της μεγαλύτερης αδερφής της Kate. Η μικρή αδερφή της Δούκισσας του Cambridge, σε λιγότερο από ενάμιση μήνα πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της James Matthews και όπως κάθε νύφη θέλει όλα να είναι στην εντέλεια.

Προσπαθώντας όμως να τα έχει όλα άψογα κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο, δημιουργώντας μία κακή εικόνα προς τα έξω. Μόλις εχθές μάθαμε πως απαγόρεψε στην Vogue Williams –σύντροφος του κουνιάδου της Spencer Matthews- να παρευρεθεί στο γάμο της, μιας και ακολουθεί το ρητό «no ring, no bring» aka αν δεν είσαι τουλάχιστον αρραβωνιασμένη δεν έχεις θέση σε αυτόν τον γάμο.

Σειρά λοιπόν, μετά τη Vogue παίρνει με τη βοήθεια της Kate, η σύντροφος του πρίγκιπα Harry, Meghan Markle και όχι μόνο επειδή δεν είναι αρραβωνιασμένη με τον μικρό αδερφό του William, αλλά επίσης επειδή είναι και ηθοποιός και γνωρίζει πολύ καλά πως να σταθεί στις κάμερες, πως να μιλήσει κ.ο.κ, που σημαίνει πως σίγουρα θα επισκιάσει τη νύφη με την παρουσία της ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει η Pippa.

meghan 24

Και αναρωτιόμαστε, ο πρίγκιπας William τι λέει για όλα αυτά; Θα το αφήσει να περάσει έτσι και θα πάει στον γάμο χωρίς την αγαπημένη του ή μήπως δεν θα πάει καθόλου;