Η αντίδραση του Brad Pitt στις φήμες περί γάμου της Angelina Jolie, θα σε εκπλήξει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση του Brad Pitt στις φήμες περί γάμου της Angelina Jolie, θα σε εκπλήξει

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο

Πριν από λίγες ημέρες μία είδηση που μάθαμε μας συντάραξε και το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης. Και αν μας διαβάζεις θα έχεις καταλάβει, ότι αναφερόμαστε στην είδηση του γάμου της Angelina Jolie.

Ξέρουμε σου ακούγεται κάπως υπερβολικό και γρήγορο, καθώς έχουν περάσει μόλις έξι μήνες από τον χωρισμό της με τον Brad Pitt, ωστόσο φαίνεται να ισχύει μιας και κανένας δεν βγήκε να διαψέυσει τίποτα από όσα γράφτηκαν. Και αν περίμενες πως ο Brad Pitt θα χαιρόταν στο άκουσμα αυτής της είδησης, τότε κάνεις τεράστιο λάθος.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είναι αυτό που λέμε «ταύρος σε γυαλοπωλείο» μιας και ποτέ δεν περίμενε πως η Angelina θα προχωρούσε τόσο σύντομα. Και όπως καταλαβαίνεις, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, γι’ αυτό και ο Brad έχει ήδη βγει στην αντεπίθεση. Μπορεί ο 51χρονος ηθοποιός να κρατούσε χαμηλό προφίλ τόσους μήνες μετά τον χωρισμό τους και να μην απαντούσε στις προκλήσεις και στα φλερτ που του χρέωναν, όμως τώρα σύμφωνα με πηγές από το κοντινό του περιβάλλον ο ηθοποιός θα αλλάξει τελείως τακτική.

Και αν η Angelina Jolie σχεδιάζει γάμο, τότε ήρθε η ώρα και εκείνος να προχωρήσει τη ζωή του και να γιατί όχι να βρει κι εκείνος μία καινούργια σύντροφο. Και μπορεί να μην ξέρουμε τι θα γίνει τελικά, το σίγουρο είναι πως ένας από τους δύο θα κάνει την κίνηση του σύντομα. Αναμένουμε!