Η πιο σοκαριστική είδηση που ακούσαμε σήμερα! 7 μήνες μετά τον χωρισμό η Angelina Jolie παντρεύεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πιο σοκαριστική είδηση που ακούσαμε σήμερα! 7 μήνες μετά τον χωρισμό η Angelina Jolie παντρεύεται

Έχουμε μείνει άφωνες

Μόλις επτά μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Angelina Jolie έκανε αίτηση διαζυγίου, προκειμένου να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον Brad Pitt. Ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και αναστάτωσε όλο τον κόσμο του Hollywood και όχι μόνο.

Τώρα επτά μήνες μετά το διαζύγιο τους και αφού έχουν μεσολαβήσει αρκετά πράγματα και –το κυριότερο- δεν τσακώνονται πια για την επιμέλεια των παιδιών τους, η Angelina Jolie ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα και να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Ναι, καλά κατάλαβες, η διάσημη ηθοποιός σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Brad Pitt, ωστόσο και εκείνος πριν από λίγες ημέρες απαθανατίστηκε να περνάει χρόνο με πολύ ιδιαίτερα βλέματα με τη Sienna Miller. Ένας οικογενειακός φίλος, από την πλευρά της Angie ανέφερε στο περιοδικό In Touch –στο τελευταίο τους τεύχος- πως ετοιμάζεται να παντρευτεί.

angelina jolia getting married again lead

Η 41χρονη ηθοποιός εδώ και κάποιους μήνες βγαίνει με έναν Βρετανό επιχειρηματία και φιλάνθρωπο, αγνώστων λοιπών στοιχείων και γνωρίστηκαν στο Λονδίνο από κοινούς φίλους λίγο πριν βγει το 2016. Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό το δημοσίευμα ευσταθεί, όμως από την Angelina Jolie όλα τα περιμένουμε. Σύντομα θα μάθουμε τι ισχύει.

DPG Network