Διπλή χαρά! Μετά τον μυστικό της γάμο, η διάσημη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Διπλή χαρά! Μετά τον μυστικό της γάμο, η διάσημη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Την αγαπάει το 2017

Τελικά όταν είσαι στο Hollywood και θέλεις πραγματικά να κρύψεις κάτι το κάνεις και δεν σε καταλαβαίνει κανένας απολύτως. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα των stars, οι οποίοι θέλησαν να κρατήσουν κρυφή την προσωπική τους ζωή ή έστω κάποια πράγματα από αυτή και τα κατάφεραν πάρα πολύ καλά.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η διάσημη ηθοποιός, η οποία πριν από σχεδόν ένα χρόνο παντρεύτηκε κρυφά με τον μεγάλο της έρωτα και κανένας δεν κατάλαβε ποτέ τίποτα. Τώρα ένα χρόνο μετά το 2017 της κάνει το μεγαλύτερο δώρο ever.

Λίγους μήνες μετά τον μυστικό της γάμο η star περιμένει το πρώτο της παιδάκι και όπως μπορείς να καταλάβεις πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η star του New Girl, Hannah Simone και ο εδώ κι ένα χρόνο (επίσημα) σύζυγος της, Jesse Giddings σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς, σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly. Το ζευγάρι παντρέυτηκε τον Ιούνιο του 2016 και ένα χρόνο μετά η σταρ είναι έτοιμη να γίνει μανούλα γοα πρώτη φορά.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το φύλο του μωρού, αλλά όπως και να ΄χει το ζευγάρι διανύει τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές.