H Jennifer Garner έγκυος από τον Ben Affleck; Μα τι συμβαίνει;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Jennifer Garner έγκυος από τον Ben Affleck; Μα τι συμβαίνει;

Πράγματα μπερδεμένα...

Το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να ακούσουμε αυτή τη στιγμή για τη Jennifer Garner είναι πως βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα από τον Ben Affleck και πως περιμένει όχι ένα, αλλά δύο μωράκια. Το διάσημο ζευγάρι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες αποφάσισε να πάρει διαζύγιο οριστικά, ωστόσο τόσο καιρό έμεναν στο ίδιο σπίτι και απ’ όσο γνωρίζαμε είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Μετά τον χωρισμό τους οι δυο τους οι δυο τους προσπάθησαν και πάλι να βάλουν σε μία τάξη τη σχέση τους και ξαναπροσπάθησαν να επανασυνδεθούν κυρίως για τα παιδιά τους. Έμεναν στο ίδιο σπίτι, όμως γνωρίζαμε πως ο Ben είχε ένα δικό του ξεχωριστό δωμάτιο. Τώρα πληροφορίες του Αμερικάνικου περιοδικού «Ok» αναφέρουν πως η Jennifer Garner, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό ανακάλυψε πως είναι έγκυος σε δίδυμα.

ben 12

Πραγματικά μας φαίνεται ιδιαιτέρως περίεργο το γεγονός πως βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, αφού κατά καιρούς δήλωναν πως είναι μαζί μόνο για τα παιδιά τους. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει μια εγκυμοσύνη θα μας πεις. Όπως και να ‘χει τα νέα ταξιδεύουν πολύ γρήγορα και αν τα δημοσιεύματα του περιοδικού είναι αληθή θα το γνωρίζουμε πολύ σύντομα.