Η Selena Gomez σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Weeknd

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Selena Gomez σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Weeknd

Είναι φουλ ερωτευμένο αυτό το κορίτσι να ξέρεις

Σαν τώρα θυμόμαστε τη στιγμή που είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες της Selena Gomez με τον Weeknd και την «αγωνία» που είχαμε μέχρι να ανακοινώσει κάποιος από τους δύο πως είναι κι επίσημα μαζί. Βέβαια μια στεναχώρια για τη Bella τη νιώσαμε –σίγουρα δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της- αλλά τα έχει αυτά η ζωή.

Η Selena ήταν ένα άτυχο κορίτσι στα ερωτικά της, αφού το ειδύλλιο της με τον Justin Bieber δεν ήταν κι από τα πιο σταθερά του Hollywood, βλέπεις ο νεαρός τραγουδιστής της εκμεταλλευόταν τη Selly μας και την οδήγησε ακόμη και σε κλινική ψυχικής αποκατάστασης. Ευτυχώς όμως βρήκε τον Weeknd και έκτοτε η ζωή της μπήκε σε μία σειρά.

Τώρα κι ενώ έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες που είναι ζευγάρι η Selena σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Η 24χρονη τραγουδίστρια έδωσε μία συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Miami Power και πραγματικά δεν μπορεί να φανταστείς πόσο ερωτευμένη είναι.

«Είμαι αυτό το είδος κοπέλας που όταν αγαπάω, αγαπάω απίστευτα βαθιά κάποιον. Πάντα ήμουν έτσι. Θα δώσω την καρδιά μου και την ψυχή μου ολόκληρη για τον άνθρωπο που αγαπάω. Έτσι λειτουργώ σαν άνθρωπος», ανέφερε η Selena και μόλις καταλάβαμε γιατί η σχέση της με τον Weeknd έχει κρατήσει.