Η αποκάλυψη της Bella Hadid για τον νέο της έρωτα, μάλλον θα «πονέσει» τον Weeknd

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Bella Hadid για τον νέο της έρωτα, μάλλον θα «πονέσει» τον Weeknd

Καιρός ήταν να προχωρήσει τη ζωή της

Η Bella Hadid έχει αφήσει πίσω της οριστικά τον χωρισμό και την «προδοσία» του The Weeknd και της «φίλης» της Selena Gomez και είναι πια έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της και να επιστρέψει στους νέους έρωτες και το φλερτ. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα μάθαμε πως έχει ήδη βρει νέο αμόρε και πως είναι και πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες όμως του HollywoodLife αναφέρουν πως η 20χρονη καλλονή πως εκτός από ερωτευμένη ήταν και έρωτας με την πρώτη ματιά. Μία ακόμη δήλωση όμως των κοντινών ανθρώπων της Bella σχετικά με το νέο της αμόρε μάλλον θα πονέσει λίγο τον Weeknd.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως η Bella είχε να νιώσει τέτοια έλξη με κάποιον από τότε που χώρισε με τον Abel Tesfaye (aka Weeknd) και πως νιώθει πολύ πιο όμορφα από ότι με τον τραγουδιστή. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως το νεαρό μοντέλο και ο 27χρονος Anthony Joshua έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν οι δυο τους. «Δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται τον πρωταθλητή βαρέων βαρών από τότε που γνωρίστηκαν και μιλάνε πολύ συχνά στο WhatsApp με μηνύματα», αναφέρει πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

Η Bella και ο Anthony γνωρίστηκαν πρώτη φορά στα βραβεία του περιοδικού GQ για τον άντρα της χρονιάς τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν η ίδια ήθελε να μείνει λίγο μόνη της προκειμένου να σκεφτεί την σχέση της με τον Weeknd, ωστόσο όπως όλα δείχνουν βρήκε κάποιον να ερωτευτεί πολύ και βαθιά. Ποιος να το περίμενε πως ο εκλεκτός θα ήταν αυτός που γνώρισε δύο μήνες πριν τον δραματικό χωρισμό της με τον τραγουδιστή;

Weeknd ελπίζουμε μετά από αυτή την αποκάλυψη να μην κάνεις καμία στραβή στη Selena!