Και πάλι ερωτευμένη; Η διάσημη καλλονή βρήκε νέο σύντροφο και είναι στα καλύτερα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και πάλι ερωτευμένη; Η διάσημη καλλονή βρήκε νέο σύντροφο και είναι στα καλύτερα της

Και πολύ άργησε, ε;

Η διάσημη καλλονή και ο σύντροφος της ήταν ένα από τα πιο γλυκά και τρυφερά ζευγάρια του Hollywood. Τελείωσε όμως κάπως άδοξα όλο αυτό και όταν εκείνος έφτιαξε και πάλι τη ζωή του εκείνη «έπεσε να πεθάνει». Εντάξει, μπορεί να ακούγεται λίγο υπερβολικό σαν αντίδραση, όμως σου θυμίζουμε πως η πρώτη της κίνηση ήταν να κάνει unfollow τη νέα σύντροφο του πρώην της. Ε, δεν το λες και ώριμη αντιμετώπιση.

Και μπορεί το μοντέλο να πέρασε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μόνη στη ζωή -υπήρχαν και διάφορες φήμες για εξόδους της με άλλα αγόρια- τώρα όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν, αφού όπως όλα δείχνουν, έχει βρει νέο σύντροφο στη ζωή της και μάλιστα πολύ γοητευτικό.

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει, αναφερόμαστε στη Bella Hadid, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HollywoodLife είναι και πάλι ερωτευμένη. Όχι δεν πρόκειται για κανένα μοντέλο ή τραγουδιστή, αλλά για έναν πρωταθλητή βαρέων βαρών, με τον οποίο μάλιστα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Εάν λοιπόν μέχρι τώρα πίστευες πως η Bella είναι αυτός ο τύπος κοπέλας που κάθεται σε μια γωνίτσα και κλαίει για τον χαμένο της έρωτα (aka The Weeknd) είσαι γελασμένη. Ίσως μόνο στην πρώτη της αντίδραση, αλλά αυτό είναι λογικό και φυσιολογικό, η καθεμιά μας θα το έκανε. Το supermodel έχει ξεπεράσει πια τον Weeknd και έχει προχωρήσει τη ζωή της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η σχέση της με τον 27χρονο πρωταθλητή Anthony Joshua είναι πολύ σοβαρή.

1461610539 Anthony Joshua

Μία πηγή μάλιστα από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρει: «Είναι έτοιμη να ερωτευτεί και πάλι. Απολαμβάνει να είναι single, να δουλεύει και να είναι ανεξάρτητη, αλλά της λείπει και το να έχει έναν σύντροφο στη ζωή της που την αγαπάει. Η Bella είναι πολύ ευτυχισμένη και έχει στρέψει όλη την προσοχή της στον Anthony».

Ελπίζουμε να είναι αληθινές οι πληροφορίες αυτές και να ξαναφτιάξει επιτέλους κι εκείνη τη ζωή της.