Μόλις αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια για τη σχέση της star! Το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια για τη σχέση της star! Το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ

Τέλος καλό, όλα καλά! 

Κάποια πράγματα τελικά πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους, όσο και αν βολεύει κάποιους άλλους ανθρώπους. Όπως για παράδειγμα σε αυτή τη σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού έπρεπε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Εδώ και μερικές μέρες φήμες θέλουν την reality star να έχει χωρίσει με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφο της, κερνώντας τον μάλιστα μια ωραιότατη χυλόπιτα. Λίγες μέρες μετά απαθανατίστηκε σε έξοδο της με νέο σύντροφο και οπως καταλαβαίνεις οι κακές γλώσσες άρχισαν τα δικά τους.

Αρχικά σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει να σου πούμε πως αναφερόμαστε στην Kourtney Kardashian και τον Younes Bendjima, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν χωριστά. Η σταρ εθεάθη να αγκαλιάζει κάποιον άλλο και την επομένη ξανά με τον Younes. Ε, δεν το λες και φυσιολογικό.

Στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν χαμογελούσε συνεχώς ο ένας στον άλλο και τις περισσότερες φορές περπατούσαν χεράκι χεράκι, διαψεύδοντας όλες τις φήμες περί χωρισμού.

Κάπου εδώ λοιπόν να σου ξεκαθαρίσουμε πως το διάσημο ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ, απλά επέλεξε να περάσει κάποιες μέρες χωριστά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gossip Cop η Kourtney και ο φίλος της είναι full in love και οποιαδήποτε άλλη φήμη κυκλοφορεί, είναι απλά φήμη!