Ποια μεγάλη θυσία που έκανε μετανιώνει ο πρίγκιπας Harry;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια μεγάλη θυσία που έκανε μετανιώνει ο πρίγκιπας Harry;

Η αλήθεια είναι πως τον καταλαβαίνουμε λιγάκι

Πριν από μία εβδομάδα μάθαμε κάτι για τον πρίγκιπα Harry που όχι μόνο μας χαροποίησε και μας συγκίνησε, αλλά τον ανέβασε και πολύ ψηλά στα μάτια μας. Είχαμε καταλάβει πως είναι ένα γλυκό και ευαίσθητο αγόρι, αλλά αυτή του η κίνηση μας το επιβεβαίωσε. Βέβαια ο ίδιος τώρα μετανιώνει γι’ αυτό και ίσως κάπου καταβάθος να έχει δίκιο.

Ο μικρός πρίγκιπας λοιπόν (και δεν αναφερόμαστε στο παραμύθι) πριν από κάποια χρόνια δώρισε στον William ένα δαχτυλίδι της μητέρας τους Diana, το οποίο είχε κρατήσει εκείνος για να το δώσει μετέπειτα στη γυναίκα της ζωής του. Ωστόσο με τα χρόνια έκρινε σωστό πως έπρεπε να το δώσει στον αδερφό του, όταν εκείνος θα έκανε την πρόταση γάμου στην Kate Middleton, κάτι που έγινε μάλιστα.

Princess diana ring

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, τώρα που ο Harry βρίσκεται σε σοβαρή σχέση με την Meghan Markle και εκκρεμεί η επίσημη πρόταση (φήμες αναφέρουν πως της έκανε πρόταση στο ταξίδι τους στην Αφρική) μετανιώνει γι΄αυτή την θυσία που έκανε για τον αδερφό του για ευνόητους προφανώς λόγους. Εμείς πάντως τον καταλαβαίνουμε λιγάκι τον Harry.