Ξέχνα ό,τι ήξερες! Ο πρίγκιπας Harry μόλις έκανε πρόταση γάμου στην Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέχνα ό,τι ήξερες! Ο πρίγκιπας Harry μόλις έκανε πρόταση γάμου στην Meghan Markle

Τι ισχυρίζονται φίλοι του ζευγαριού;

Μόλις εχθές διαβάζαμε πως η Meghan Markle δεν είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον πρίγκιπα και πως τον εκμεταλλεύεται, προκειμένου να ενισχύσει την καριέρα της στην υποκριτική. Πονέσαμε είναι η αλήθεια, γιατί τέτοια προδοσία δεν την αξίζει ο πρίγκιπας Harry που έχει κάνει τόσες θυσίες για εκείνη.

Ευτυχώς όμως όπως όλα δείχνουν αυτό ήταν απλά μία ανυπόστατη φήμη. Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αυτό που περιμέναμε καιρό. Ο πρίγκιπας και η γλυκιά ηθοποιός όπως θυμάσαι λείπουν ταξίδι στην Αφρική ως δώρο γενεθλίων της Meghan και εκεί έγινε και η έκπληξη.

Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα μιλάμε. Ο μικρός αδερφός του William, σύμφωνα με πληροφορίες φίλων του ζευγαριού έκανε επιτέλους την πρόταση στην Meghan Markle κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Botswana και εκείνη φυσικά είπε το μεγάλο ναι. Ο Harry οδήγησε την καλή του με ελικόπτερο σε ένα μυστικό μέρος όπου και της έκανε την πρόταση κάτω από τα αστέρια (πόσο ρομαντικό αυτό το παιδί).

Τα νέα όμως δεν πρόκειται να επιβεβαιωθούν από το Buckingham, μέχρι η βασίλισσα Ελισσάβετ να δώσει την τελική έγκριση. Οπότε το δαχτυλίδι αξίας 100,000 λιρών που έφτιαξε ο Harry από ένα παλιό κόσμημα της πριγκίπισας Diana για την ώρα θα μείνει στο κουτί του.