Όλη η αλήθεια γύρω από τον αρραβώνα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όλη η αλήθεια γύρω από τον αρραβώνα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Παντρεύονται επιτέλους;

Ο πρίγκιπας Harry έχει βρει τον έρωτα της ζωής του στα μάτια της Αμερικανίδας ηθοποιού, Meghan Markle και εδώ και δύο εβδομάδες περίπου απουσιάζουν στην Αφρική, σε ένα ταξίδι που κανόνισε ο πρίγκιπας μόνο για τους δυο τους. Κι ενώ τα νέα που ήρθαν από εκεί για τη σχέση του ζευγαριού, αναφέρουν πως της έκανε την πολυπόθητη ερώτηση, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι τελικά.

«Ο Harry και η Meghan δεν έχουν αρραβωνιαστεί ακόμη, ωστόσο οδεύουν ολοταχώς προς αυτή την κατεύθυνση. Όταν λοιπόν γίνει αυτό, ο Harry θα τηρήσει στο έπακρον το βασιλικό πρωτόκολλο και η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το Παλάτι», αναφέρει άτομο μέσα από το Buckingham στο HollywoodLife.

«Ο Harry και η Meghan είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά και οι δύο θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα πριν το κάνουν. Ο πρίγκιπας δεν θέλει να κάνει το ίδιο λάθος με τη μητέρα και τον πατέρα του. Όταν παντρευτεί, θα είναι για μια ζωή και δεν είναι κάτι που πρόκειται να το κάνει βιαστικά» προσθέτει η πηγή. Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο τώρα και παρά τη μεγάλη απόσταση μεταξύ του σπιτιού της ηθοποιού στο Τορόντο και στο σπίτι του Harry στο Λονδίνο, έχουν καταγράψει αρκετά χιλιόμετρα για να είναι μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ανυπομονούμε πάντως για τη στιγμή που το παλάτι θα κάνει την πολυπόθητη αυτή ανακοίνωση. Θα είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους γάμους στην ιστορία του Hollywood.