Ο γάμος είναι πιο κοντά από ποτέ! Η κίνηση της Meghan Markle που πρόδωσε το γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γάμος είναι πιο κοντά από ποτέ! Η κίνηση της Meghan Markle που πρόδωσε το γεγονός

Ίσως ανυπομονούμε πιο πολύ και από το ίδιο το ζευγάρι

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που μάθαμε για την σχέση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Ήταν μία από τις ειδήσεις εκείνης της περιόδου που μας έφτιαξε ιδιαίτερα το κέφι, μιας και είχαμε να διαχεριστούμε κι ένα διαζύγιο των Brangelina. Το πάλαι ποτέ άτακτο αγόρι του παλατιού που άλλαζε κορίτσια σαν τα πουκάμισα βρήκε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της ηθοποιού και έκτοτε δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε μαζί.

Και απ’ό,τι φαίνεται και αυτοί δεν χορταίνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου, αφού θέλουν να είναι μαζί συνεχώς. Η Meghan μάλιστα όπως μάθαμε την προηγούμενη βρομάδα σκοπεύει να παραιτηθεί από την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στον σύντροφο της. Βλέπεις είναι δύσκολο να είσαι και πριγκίπισσα και ηθοποιός.

Και αφού μετά από αυτή την κίνηση της και τη συνάντηση των δυο τους με την Ελισάβετ πειστήκαμε πως τα πράγματα πια είναι πολύ σοβαρά, μία ακόμη κίνηση της ηθοποιού μας πρόδωσε πως όχι μόνο ισχύουν όλα αυτά, αλλά και πως ο γάμος τους θα γίνει και –σχετικά- σύντομα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, η Meghan πρόκειται να μετακομίσει στο Λονδίνο μέσα στον Νοέμβρη. Η star δεν υπέγραψε για την επόμενη σεζόν της σειράς και σκοπεύει να μετακομίσει από τον Καναδά μόνιμα στο Λονδίνο για ευνόητους λόγους φυσικά. Όπως καταλαβαίνεις η συγκατοίκηση είναι σχεδόν αναμενόμενη, ενώ μία ακόμη πηγή αναφέρει πως ο πιο πιθανός μήνας για τον γάμο του ζευγαριού είναι ο Ιούνιος και αυτό γιατί θα πρέπει να έχει περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα από την γέννηση του τρίτου παιδιού της Kate Middleton.

Και όμως ανυπομονούμε περισσότερο και από αυτούς.