Και όμως συνέβη! Αυτή είναι η μόνη κίνηση που δεν περιμέναμε από την Angelina Jolie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και όμως συνέβη! Αυτή είναι η μόνη κίνηση που δεν περιμέναμε από την Angelina Jolie

Και σίγουρα δεν έχει κάποιον άλλο σκοπό

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από τότε που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Μπορέι να μην ήταν ένα διαζύγιο σαν όλα τα άλλα (κανείς δεν θα ξεχάσει τις ίντριγκες και τις κόντρες μεταξύ τους) φαίνεται όμως πια, πως και οι δύο θέλουν να αφήσουν στο παρελθόν τις κακές στιγμές και να διατηρήσουν μία φιλική σχέση για χάρη των παιδιών τους.

Και οι δύο τα λατρεύουν πολύ, γι’ αυτό και αν θυμάσαι υπήρξε κόντρα και για την κηδεμονία τους, και θέλουν το καλύτερο γι’ αυτά. Και αφού το διάσημο ζευγάρι δεν μπορεί να είναι πλέον μαζί βρίσκει άλλους τρόπους για να επανασυνδεθεί. Μόνο που σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε η πρόταση αυτή να γίνει από την Angelina Jolie.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HollywoodLife λοιπόν, η Angelina Jolie προσκάλεσε τον Brad Pitt στο σπίτι της μέσα στην εβδομάδα για να γιορτάσουν μαζί με τα παιδιά τους το Halloween. «Η Angie ξέρει πόσο πολύ άρεσε στον Brad να περνάει χρόνο με τα παιδιά του την περίοδο των διακοπών, γι’ αυτό και τον προσκάλεσε να κάνει παρέα σε εκείνη και τα παιδιά τους», αναφέρει μία πηγή.

Είναι εμφανές πια πως η Angelina θέλει να εξομαλύνει τη σχέση της με τον Brad. Ο ηθοποιός έχει περάσει πολλά αυτή τη χρονιά που μας πέρασε και εκείνη ξέρει πως θα είναι πάντα μέρος της ζωής των παιδιών της, γι’ αυτό και σκέφτηκε πως ήταν πολύ καλή ιδέα να τον προσκαλέσει.

Ομολογουμένως δεν περιμέναμε μία τέτοια κίνηση από την Angie, γι’ αυτό και νιώθουμε αρκετά έκπληκτες και ξαφνιασμένες. Της αξίζουν συγχαρητήρια πάντως.