Ας μιλήσουμε λίγο για την τρομακτική αυτή αλλαγή της Angelina Jolie

Ερμιόνη Σαρρή
Ας μιλήσουμε λίγο για την τρομακτική αυτή αλλαγή της Angelina Jolie

Αυτή η εμφάνιση της Angelina Jolie, είναι η πρώτη μετά τις φήμες περί νέας σχέσης του Brad Pitt. 

Σήμερα θα «ανοίξουμε» το κεφάλαιο Angelina Jolie και θα σου αναλύσουμε όλα αυτά που μας προβληματίζουν. Η ηθοποιός έχει αλλάξει πολύ, η Angie το τελευταίο δίμηνο είναι αγνώριστη χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό. Σαν γυναίκες το μυαλό μας πήγε στο πονηρό και μερικές εδώ στο γραφείο θεωρούμε πως ο έρωτας της έχει χτυπήσει ξανά την πόρτα. Μία γυναίκα ερωτευμένη μπορεί να κάνει τέτοια στροφή στην εξωτερική της εμφάνιση. Διαφωνείς;

Η Angelina Jolie όχι μόνο έχει αποχωριστεί τα μαύρα της κλασσικά φορέματα αλλά κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις συνεχώς. Λευκά ρούχα για αρχή και τώρα κίτρινο μουσταρδί. Στροφή 180 μοιρών στα looks της σε βαθμό που τρομάξαμε με το τι συμβαίνει στο μυαλό της. Πλέον κυκλοφορεί διαρκώς χαμογελαστή, φορά κόκκινο κραγιόν και δίνει το παρών σε αρκετά events. Ποια η Angie, που είχε να εμφανιστεί εδώ και χρόνια σε κάποιο gala.

Η ηθοποιός χάρισε το πιο λαμπερό της χαμόγελο παραλαμβάνοντας το βραβείο της από το Asian World Film Festival, το οποίο και έλαβε τόπο στην Καλιφόρνια. Και κάτι τελευταίο. Αυτή η εμφάνιση της Angelina Jolie, είναι η πρώτη μετά τις φήμες περί νέας σχέσης του Brad Pitt. Μμμ, μάλλον αδιάφορο της ακούστηκε.

45F2A80100000578 5044399 image a 77 1509652572648

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες βρίσκονται στην παρακάτω gallery!