Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της, η Selena Gomez απαθανατίζεται μόνη για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της, η Selena Gomez απαθανατίζεται μόνη για πρώτη φορά

Έκανε ήδη κάποια βλακεία ο Justin;

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο Hollywood. Πρώτα ήταν οι φήμες περί χωρισμού της Selena από τον Weeknd το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, μετά οι συνεχόμενες έξοδοι της με τον Justin Bieber και τέλος η επιβεβαίωση του χωρισμού τους λόγω της απόστασης που τους χώριζε το τελευταίο διάστημα.

Κι ενω όλοι πιστεύαμε πως η σχέση της με τον Abel θα κρατήσει για πάντα, τελικά η νεαρή σταρ επανασυνδέεται με τον Justin και ρίχνει έξω όλα τα προγνωστικά. Η Selena φαίνεται πως είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη και πραγματικά ευχόμαστε αυτή τη φορά η σχέση της με τον τραγουδιστή να είναι για καλό. Μία εβδομάδα μετά τις πολλαπλές και συνεχόμενες βόλτες της η 25χρονη απαθανατίστηκε εχθές το βράδυ για πρώτη φορά μόνη της στο κέντρο του Los Angeles.

selena gomez solo night out in la 02

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την νεαρή τραγουδίστρια στην πρώτη της ατομική/μοναχική βόλτα μετά τον χωρισμό της με τον Weeknd και η αλήθεια είναι πως δεν μας φάνηκε και ιδιαίτερα ευδιάθετη. Φορούσε ένα μαύρο cropped τζιν παντελόνι κι ένα λευκό φουτεράκι, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της σε μια χαμηλή κοτσίδα και προσπαθούσε συνεχώς να κρύψει το πρόσωπο της από τα φωτογραφικά φλας.

selena gomez solo night out in la 03

Ήταν αρκετά παράξενο που δεν έσκασε ούτε ένα χαμόγελο ή έστω ένα μειδίαμα και αναρωτιόμαστε ο Justin έκανε ήδη τη βλακεία του ή απλά δεν ήταν ευδιάθετη επειδή έλειπε από δίπλα της; Για το καλό του ελπίζουμε το δεύτερο!