Εάν οι φήμες είναι αληθινές, τότε αυτός είναι ο πιο απρόσμενος χωρισμός της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εάν οι φήμες είναι αληθινές, τότε αυτός είναι ο πιο απρόσμενος χωρισμός της χρονιάς

Ευχόμαστε να μην ίσχυει τίποτα από αυτά

Ούτε ένας χρόνος δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη από την ημέρα που είδαμε μαζί τους δύο νέους και αντιληφθήκαμε πως αυτό θα γίνει το αγαπημένο μας ζευγάρι και τώρα φήμες αναφέρουν πως βρίσκεται στα χωρίσματα –αν δεν έχει ήδη χωρίσει-. Αδυνατούμε να το πιστέψουμε είναι η αλήθεια και ελπίζουμε καμία από αυτές τις φήμες να μην είναι αληθινή γιατί τότε θα στεναχωρηθούμε πολύ.

Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί που θα χαρούν με αυτή την εξέλιξη, όπως η Bella Hadid για παράδειγμα. Ίσως να έχεις ήδη καταλάβει πως αναφερόμαστε στην Selena Gomez και τον The Weeknd. Το ζευγάρι αυτό που μας έδωσε μία απρόσμενη χαρά μόλις μας ανακοίνωσε πως είναι μαζί και τώρα θέλει να μας την πάρει πίσω.

Από τότε που η Selena Gomez βρέθηκε με τον Justin Bieber οι φήμες οργιάζουν και αναφέρουν πως μάλλον έχει χωρίσει με τον Abel, καθώς και έχουν καιρό να ανεβάσουν κάτι στα social media (που συνήθως μας έδειχναν αρκετά πράγματα) και έχουμε περίπου ενάμιση μήνα να τους δούμε μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση. Αυτό όμως που έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά και έκανε τους fans τους να τρελαθούν, ήταν η στιγμή που είδαν το Justin να επισκέπτεται τη Selena στο σπίτι της στις 22 Οκτώβρη.


https://www.instagram.com/p/

Selena, Abel, δώστε μας ένα σημείο ζωής. Πείτε μας όλο αυτό δεν είναι αστείο!