Μετά τον ερχομό της κόρης του, το διάσημο ζευγάρι είναι έτοιμο να παντρευτεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά τον ερχομό της κόρης του, το διάσημο ζευγάρι είναι έτοιμο να παντρευτεί

Και πολύ άργησαν

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην διάσημη αθλήτρια δίνοντας της ένα υπέροχο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Εκείνη του είπε το «Ido» γράφοντας του ένα ποίημα και κάποιους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η κορούλα τους, Alexis, είναι ήδη δύο μηνών και αυτοί είναι και οι πιο όμορφοι μήνες στη ζωή του ζευγαριού, το οποίο σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας. Ναι ναι, καλά διάβασες, σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρόταση γάμου το ζευγάρι είναι έτοιμο να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιο Θεού και αγαπημένων φίλων και συγγενών –και φυσικά της κόρης τους-.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γάμος της Serena Williams και του Alexis Ohanian, πρόκειται να γίνει στη Νέα Ορλεάνη, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ακόμη ο μήνας και η ακριβής ημερομηνία. Πιθανότατα να θέλουν να κάνουν μία πολύ μικρή τελετή μόνο για αγαπημένους φίλους και συγγενείς και γι’ αυτό να μην αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η πηγή αναφέρει επίσης πως όσο γίνονται οι προετοιμασίες του γάμου, η 36χρονη τεννίστρια ζήτησε να υπάρχει πολύ λευκό χρώμα στον στολισμό με παστέλ αποχρώσεις. Στην τελετή θα βρίσκονται περίπου 250 άτομα, ενώ η Serena γιόρτασε νωρίτερα μέσα στον μήνα τον επερχόμενο γάμο της με ένα women only σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη με την αδερφή της Venus και τις φίλες της Ciara και La La Anthony.

Η Serena και ο Alexis αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2016 ανακοινώνοντας τα νέα μέσω του Reddit, εκεί που όπως προαναφέραμε η Serena του απάντησε γράφοντας ένα ποίημα. Ο ιδρυτής της εφαρμογής βρήκε πολύ όμορφη αυτή της την κίνηση και κάπως έτσι απάντησε δημόσια στο ποίημα της, γράφοντας: «Κι εσύ με έκανες τον πιο ευτυχισμένο άντρα στον πλανήτη» και θα συμφωνήσουμε μαζί του γιατί δείχνουν πράγματι τρελά ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Μένει πια να μάθουμε πότε θα γίνει ο γάμος.