Ο πιο απρόσμενος γάμος! Η γνωστή αθλήτρια το ανακοίνωσε με ένα ποίημα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πιο απρόσμενος γάμος! Η γνωστή αθλήτρια το ανακοίνωσε με ένα ποίημα

Αυτό το γεγονός ομολογουμένως μας ξάφνιασε

Τώρα λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2016 θα είμαστε ειλικρινής μαζί σου. Η περίοδος των Χριστουγέννων ενδείκνυται τόσο για αρραβώνες, όσο και για γάμους και εγκυμοσύνες. Είναι αναμφίβολα η πιο ωραία περίοδος του χρόνου και στις φετινές γιορτές πολλοί ήταν αυτοί που αρραβωνιάστηκαν, παντρεύτηκαν και έφεραν στον κόσμο το παιδάκι τους.

Αυτή όμως η πρόταση γάμου πραγματικά μας ξάφνιασε. Θα το χαρακτηρίζαμε σίγουρα το highlight των τελευταίων ημερών του 2016. Η γνωστή αθλήτρια δέχτηκε την πρόταση και το ανακοίνωσε με ένα ποίημα.

Ο λόγος για τη Serena Williams, η οποία αρραβωνιάστηκε με τον συνιδρυτή του Reddit, Alexis Ohanian. Η 35χρονη star έγραψε ένα ποίημα και το ανήρτησε στο τμήμα του site με τον τίτλο «I said yes».

CSaY mVEAE2 A1

«I came home a little late someone had a bag packed for me and a carriage awaited. Destination: Rome. To escort me to my very own "charming", back to where our stars first collided. And now it was full circle at the same table we first met by chance. This time he made it not by chance, but by choice. Down on one knee he said 4 words and i said yes», ήταν το ποίημα που έγραψε η Serena με τον Alexis να σχολιάζει από κάτω, πως τον έκανε τον πιο ευτυχισμένο άντρα του κόσμου.

sMWuR tVd9MTgSupNqUVhmitDutlFTRguhC7LsGo8y8