Είναι δυνατόν; Η Kylie Jenner έγκυος σε δίδυμα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι δυνατόν; Η Kylie Jenner έγκυος σε δίδυμα;

Η νέα είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πριν από μερικές ημέρες η Kylie Jenner ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες από τη νέα σειρά των καλλυντικών της, κάνοντας υπερβολικό ζουμ στο πρόσωπο της και κρύβοντας για μία ακόμη φορά το υπόλοιπο σώμα της –συνεπώς και την κοιλιά της-. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, εμείς θεωρήσαμε και πιστέψαμε για τα καλά με αυτές τις φωτογραφίες πως είναι έγκυος.

Κάποιοι fans της βέβαια το πήγαν σε άλλο level και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της δεν σταμάτησαν να πληκτρολογούνται. Πολλοί από αυτούς –που προφανώς δεν γνώριζαν- αντιλήφθηκαν αμέσως πως η νεαρή star είναι έγκυος, ενώ άλλοι σχολίασαν με σιγουριά πως η Kylie περιμένει δίδυμα. Ο λόγος για την ακόλουθη φωτογραφία, η οποία ξεσήκωσε το Instagram και έκανε τους πάντες να παραληρούν.


https://www.instagram.com/p/

Και όχι δεν εννοούμε λόγω της ομορφιάς της (κάτι που είναι αποδεδειγμένο φυσικά), αλλά γιατί φαινόταν τόσο πρησμένο -ας πούμε- το πρόσωπο της που μαρτυρούσε πως βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα. Ένας θαυμαστής της έγραψε: «Δείχνεις διαφορετική, προφανώς λόγω της εγκυμοσύνης σου. Είσαι πανέμορφη», ενώ το σχόλιο που πυροδότησε τις φήμες για διπλή κύηση ανέφερε: «Μπορεί να κρύψει την κοιλιά της, όχι όμως και το πρόσωπο της. Το κορίτσι αυτό είναι έγκυος σε δίδυμα και φαίνεται. Είναι πιο γεμάτη στο πρόσωπο της».

Δεν ξέρουμε αν η φήμη αυτή ευσταθεί, αλλά όταν η ίδια επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της θα μας λύσει όλες τις απορίες.