Οι νέες φωτογραφίες της Kylie Jenner που επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την εγκυμοσύνη της

Οι νέες φωτογραφίες της Kylie Jenner που επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την εγκυμοσύνη της

Ό,τι και να κάνει δεν μπορεί να το κρύψει άλλο

Το θέμα εγκυμοσύνη στην οικογένεια Kardashian/Jenner έχει καταλήξει σαν ένα θρίλερ πια, αφού απ’ ότι έχουμε καταλάβει έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Ο «εφιάλτης» της κύησης και αν αυτή ισχύει ή όχι ξαναχτυπά, αλλά αυτήν τη φορά στην Kylie Jenner. Ενώ εδώ και μερικές ημέρες -μετά την κίνηση της Kim Kardashian στην εκπομπή που ήταν καλεσμένη- είμαστε πια βέβαιες για την εγκυρότητα τους, η Kylie έκανε κάτι που έριξε επιπλέον λάδι στη φωτιά.

Από τότε που έχει κυκλοφορήσει η είδηση για την εγκυμοσύνη της, κάνουμε μαύρα μάτια να τη δούμε –φυσικά καταλαβαίνουμε γιατί- ενώ πιο πριν πάντα υπήρχε μια φωτογραφία από κάποια έξοδο της. Πλέον οι μόνες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στον κυβερνοχώρο και στα social της είναι ως επί των πλείστων τραβηγμένες από το στήθος και πάνω.

Και κάτι παρόμοιο έγινε και αυτήν τη φορά που η 20χρονη θέλησε να δείξει τη νέα σειρά των καλλυντικών της. Υπήρχε μόνο μια μικρή διαφορά, οι φωτογραφίες είχαν ζουμαριστεί μόνο στο πρόσωπο της, προκειμένου να φανούν τα χρώματα. Κάτι που δεν το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν για να μας δείξει τα καλλυντικά της.

467BC12700000578 5096285 image a 43 1511035738998

Μήπως πρέπει κάποιος να της πει πως δεν χρειάζεται πια να μας κοροϊδεύει;