Η ζωή του ηθοποιού σε κίνδυνο; Τα απειλητικά μηνύματα και οι προειδοποιήσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ζωή του ηθοποιού σε κίνδυνο; Τα απειλητικά μηνύματα και οι προειδοποιήσεις

Μα τι συμβαίνει;

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο διάσημος ηθοποιός κυκλοφορεί με νέα σύντροφο, ενώ πριν από λίγες ημέρες απαθανατίστηκε να μεταφέρει κάποια πράγματα του –πιθανότατα σε κάποιο νέο σπίτι με ή χωρίς τη νέα του αγαπημένη-.Το γεγονός βέβαια πως δεν έχει χωρίσει επίσημα δεν φαίνεται να τον πτοεί ιδιαίτερα, δεν ισχύει όμως για όλους αυτό.

Μπορεί ο Ewan McGregor να βγαίνει με την συμπρωταγωνίστρια του Mary Elizabeth Winstead, όπως γνωρίζουμε αρκετό καιρό τώρα, όμως φαίνεται πως υπάρχουν κάποια εμπόδια σε αυτή τη νέα τους σχέση. Κι ενώ θα μπορούσε κανείς να πει πως η Eve Mavrakis (σύζυγος του Ewan) είναι αυτή που θα δημιουργούσε θέμα, τελικά έρχεται από την άλλη πλευρά και πρόκειται για τον εν διαστάσει σύζυγο της Mary Elizabeth.

464FD72800000578 5099995 Off screen chemistry Ewan starred alongside new girlfriend Mary a 11 1511179017147

Ο Riley Stearns δεν πήρε και πολύ χαλαρά τη νέα σχέση της συζύγου του και άρχισε να εξαπολύει απειλές και προειδοποιήσεις μέσω Instagram, τόσο στην ίδια, όσο και στον Ewan McGregor. Ο εν λόγω κύριος ανέβασε ένα πόστ στο προφίλ του, στο οποίο δεν μιλά με τα καλύτερα λόγια και αναφέρει στο τέλος πως θα πεθάνουν και οι δύο. Το post αυτό διαγράφηκε λίγο αργότερα, όμως υπήρξαν κάποιοι που πρόλαβαν να κάνουν ένα screenshot.

46899CC200000578 0 image a 7 1511176296685

Πάντως εδώ που τα λέμε δεν είναι να τα βάζεις με τέτοιους ανθρώπους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορούν να κάνουν. Μήπως η ζωή του ηθοποιού κινδυνεύει πράγματι;