Η Kris Jenner μόλις επιβεβαίωσε τις εγκυμοσύνες των Khloe και Kylie με μια φωτογραφία της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kris Jenner μόλις επιβεβαίωσε τις εγκυμοσύνες των Khloe και Kylie με μια φωτογραφία της

Και οι φαν τους βρίσκονται σε παραλήρημα

Ίσως ένα «επιτέλους» είναι αρκετό για να σχολιάσουμε αυτήν τη φωτογραφία της Kris Jenner, η οποία απ’ ότι φαίνεται επιβεβαιώνει τις εγκυμοσύνες των Khloe Kardashian και Kylie Jenner. Σε περίπτωση που δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει, να σου πούμε πως εδώ και δυο μήνες σχεδόν υπάρχουν (ανεπιβεβαίωτες από τις ίδιες) φήμες, πως οι Khloe και Kylie είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί με τους συντρόφους τους Tristan Thompson και Travis Scott αντίστοιχα.

kendall kylie kris jenner and kim kourtney khloe kardashian thr magazine august 2017 1

Και αν κι έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα καμία από τις δύο δεν έχει βγει δημόσια να πει κάτι. Βέβαια για να σου πούμε και την αλήθεια είναι κάτι που πια το θεωρούμε περιττό μιας και υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που το αποκαλύπτουν. Μόνο κοντινές φωτογραφίες για την Kylie, φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά για την Khloe κ.ο.κ.

Όπως καταλαβαίνεις είτε μας το επιβεβαιώσουν, είτε όχι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Μάλιστα μετά και από αυτή την φωτογραφία της Kris Jenner, είμαστε σίγουρες για την εγκυρότητα τους, αφού η μαμά και μάνατζερ εμμέσως πλην σαφώς τις επιβεβαίωσε. Πριν από λίγες ημέρες η Kris ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία με σετ από παιδικές πιτζάμες, γράφοντας στην λεζάντα πως ανυπομονεί για τις διακοπές των Χριστουγέννων και τις στιγμές που θα περάσει με τα εγγόνια της. Όπως καταλαβαίνεις οι φαν δεν ήθελαν και πολύ να «πάρουν φωτιά» και να αρχίσουν τα σχόλια.


https://www.instagram.com/p/

Αρκετοί ήταν αυτοί που έγραψαν πως η Kris επιβεβαιώνει τις εγκυμοσύνες των δύο κοριτσιών, αφού οι πιτζάμες ήταν ακριβώς όσα και τα εγγόνια της, ενώ άλλοι έγραψαν (σύμφωνα με τα σετ) πως τόσο η Khloe, όσο και η Kylie περιμένουν αγόρι. Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε τα πάντα!