Η Kylie Jenner είναι έγκυος και δεν είναι αστείο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner είναι έγκυος και δεν είναι αστείο

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο Hollywood γιατί όταν θέλει μας έχει τις καλύτερες ειδήσεις και πραγματικά αυτό που μάθαμε έφτιαξε το Σαββατοκύριακο μας. Η Kylie Jenner είναι έγκυος στο παιδί του Travis Scott και εδώ και λίγες ώρες επικρατεί ένας μικρός χαμός. Μπορεί εμείς να βρισκόμασταν περίπου στο δεύτερο με τρίτο όνειρο όταν αυτό κυκλοφόρησε –είναι η διαφορά ώρας βλέπεις- όμως μας έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Η νεαρή star πάντα ήθελε να γίνει μαμά και έλεγε πως μέχρι τα 25 της θα ήθελε να έχει ένα παιδάκι. Απ’ ότι φαίνεται το όνειρο της εκπληρώθηκε αφού οι πληροφορίες την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί, παρέα με τον σύντροφο της, Travis Scott.

Καταλαβαίνεις φυσικά πως αυτή είναι η είδηση της χρονιάς, γιατί από αλλού το περιμεναμε στην οικογένεια Kardashian (βλέπε Khloe με Tristan Thompson που ήταν και πιο πιθανό) και από αλλού μας ήρθε. Και όχι πως μας χάλασε, αλλά καταλαβαίνεις ένα σοκ το πάθαμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ λοιπόν, το ζευγάρι λέει στους φίλους του πως θα γίνουν γονείς, ενώ ο Travis έχει πει μάλιστα πως περιμένουν κοριτσάκι. Καταλαβαίνεις πως για να δίνουν τόσες πληροφορίες δεν γίνεται να είναι ψέμα. Η Kylie στις τελευταίες της εξόδους απαθανατίζεται συνεχώς πολύ ντυμένη –πράγμα ασυνήθιστο για εκείνη- ενώ η τελευταία της φωτογραφία στο Instagram story την δείχνει να φοράει μία oversized μπλούζα, που όσο να ‘ναι ενισχύει κάπως τις πληροφορίες περί εγκυμοσύνης.

kylie jenner is pregnant travis scott 03

Και δεν είναι μόνο αυτό, όλες οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει το τελευταίο διάστημα στο Instagram account της, είναι είτε παλιές λήψεις, είτε λήψεις από το στήθος και πάνω, προκειμένου να μην φαίνεται η κοιλιά της. Όσο για την άφιξη του νέου μέλους; Το Αμερικάνικο People αναφέρει πως η reality star και ο σύντροφος της περιμένουν το μωράκι τους περίπου τον Φεβρουάριο, πράγμα που σημαίνει πως βρίσκεται στις αρχές του δευτέρου τριμήνου της κύησης της.

Μία πηγή ανέφερε: «Ξεκίνησαν να το λενε στους φίλους τους εδώ και λίγες εβδομάδες, ενώ και η οικογένεια της το γνωρίζει μικρό χρονικό διάστημα. Είναι πραγματικά ενθουσιασμένη και το ίδιο ισχύει και για τον Travis». Φυσικά για να είναι όλα σωστά, έχει ερωτηθεί και ο εκπρόσωπος της Kylie προκειμένου να επιβεβαιώσει τα νέα και απλά περιμένουμε την δική του απάντηση.