Η Ελισάβετ μίλησε! Ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα περάσουν χωριστά τις γιορτές

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ελισάβετ μίλησε! Ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα περάσουν χωριστά τις γιορτές

Και δεν μπορείς να φανταστείς τον λόγο

Οι μήνες και οι μέρες περνούν και εμείς περιμένουμε καρτερικά την ημέρα που ο πρίγκιπας Harry θα κάνει την πολυπόθητη πρόταση στην Meghan Markle. Γνωρίζουμε βέβαια πως δεν πρόκειται να γίνει γάμος προτού η Kate Middleton φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, αλλά ας γίνει επιτέλους αυτή η πρόταση.

Δυστυχώς όμως όλα αλλάζουν και καθυστερούν πολύ, ενώ εμφανίζονται νέα προβλήματα. Εκεί που περιμέναμε μετά την ημέρα των Ευχαριστιών την ηθοποιό να μετακομίσει μαζί με τον πρίγκιπα όπως είχε ειπωθεί ουκ ολίγες φορές, τελικά το σκηνικό αλλάζει και απ’ ότι φαίνεται το ζευγάρι θα κάνει χωριστά διακοπές και δεν φαντάζεσαι γιατί.

Όπως όλοι, περιμέναμε την ηθοποιό να κάνει Χριστούγεννα παρέα με τον Harry και την οικογένεια του. Όμως αυτό σύμφωνα με πηγές δεν θα μπορούσε να γίνει, ακόμη και το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί. Κι αυτό γιατί το βασιλικό πρωτόκολλο και η παράδοση (η Ελισάβετ δηλαδή) προστάζει πως μόνο τα παντρεμένα ζευγάρια μπορούν να παρευρεθούν στους βασιλικούς εορτασμούς.

«Τα σχέδια του Harry και της Meghan δυστυχώς τινάχθηκαν στον αέρα. Ο πρίγκιπας περνάει πάντα τα Χριστούγεννα με την βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του στο Sandringham, αλλά μόνο τα παντρεμένα ζευγάρια επιτρέπεται να είναι παρόντες, οπότε η Meghan δεν είναι καλεσμένη», ανέφερε μια πηγή και συνέχισε: «Ακόμη και η Kate Middleton δεν είχε πάει όταν ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρίγκιπα William».

Αυτό σημαίνει λοιπόν, πως θα αργήσουμε ακόμη να τους δούμε κι επίσημα μαζί στο παλάτι!