Την προειδοποίηση της Kourtney Kardashian στην Kylie Jenner για την σχέση της, δεν την περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Την προειδοποίηση της Kourtney Kardashian στην Kylie Jenner για την σχέση της, δεν την περίμενες

Δεν την είχαμε για τόσο αυστηρή είναι η αλήθεια

Μπορεί η Kourtney Kardashian να είναι η μεγαλύτερη από τις αδερφές της οικογένειας Kardashian-Jenner, όμως πιο σκληρή έως τώρα έχει αποδειχθεί η Kim. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως μας φαίνεται σχεδόν περίεργο που η Kourtney νευρίασε και προειδοποίησε με τόσο άσχημο τρόπο την αδερφή της Kylie για την σχέση της.

Όπως θα θυμάσαι και από χθες η Kim πιέζει την μικρή της αδερφή να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, προτού αυτή επισκιαστεί με την γέννηση του τρίτους της παιδιού και ανησυχεί για εκείνη, γιατί η 20χρονη θέλει να είναι παρών και ο σύντροφος της Travis Scott, ο οποίος όμως εδώ και έναν μήνα σχεδόν την έχει «παρατήσει» και έχει φύγει για περιοδεία.

Καθόλου καλή αντιμετώπιση σε μία νεαρή κοπέλα που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, είναι η αλήθεια και αυτό ακριβώς της είπε και η Kourtney, με λίγο όμως πιο αυστηρό ύφος και τόνο. Πιο συγκεκριμένα η 38χρονη της είπε να βγάλει τον Travis από την ζωή της όσο είναι καιρός και να συνεχίσει χωρίς εκείνον, ανακοινώνοντας φυσικά όσο πιο νωρίς γίνεται την εγκυμοσύνη της. Ο κόσμος την λατρεύει και αν μη τι άλλο θα την αγκαλιάσει με μεγαλύτερη θέρμη.

Τι θα κάνει άραγε η νεαρή Jenner; Θα ακολουθήσει τις συμβουλές των αδερφών της;