Οι πιέσεις που δέχεται η Kylie Jenner από την Kim και οι ανησυχίες για την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι πιέσεις που δέχεται η Kylie Jenner από την Kim και οι ανησυχίες για την εγκυμοσύνη της

Τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ σε αυτήν την οικογένεια

Μπορεί πρόσφατα η Khloe Kardashian να έκανε επίσημη την εγκυμοσύνη της ποστάροντας μια φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στο Instagram, όμως ούτε και αυτό είναι αρκετό για να σταματήσουν τα προβλήματα στην πιο διάσημη και πλούσια οικογένεια του Hollywood. Όλοι πίστευαν πως μετά την Khloe θα ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα και η Kylie, όμως αυτό ήταν καθαρά θέμα της φαντασίας τους.

Και κάπου εδώ αρχίζουν οι πιέσεις και οι ανησυχίες γύρω από την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner. H νεαρή reality star που περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της Travis Scott, δέχεται πιέσεις από την μεγάλη της αδερφή Kim, για να ανακοινώσει κι εκείνη την εγκυμοσύνη της, προτού η παρένθετη μητέρα της star γεννήσει κι επισκιάσει το γεγονός ο ερχομός του τρίτου μέλους της οικογένειας Kardashian-West.

Φωνή βοώντος όμως γιατί η Kylie καμία σημασία δεν δίνει στα λόγια της, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εκείνη ήθελε να κάνει μία φωτογράφιση με τον σύντροφο της Travis, προκειμένου να προβεί στην ανακοίνωση, αλλά εκείνος λείπει καιρό τώρα σε περιοδεία, με αποτέλεσμα η νεαρή star να έχει μείνει μόνη της. Όλα τα μέλη της οικογένειας της ανησυχούν για εκείνη και προσπαθούν να τη πείσουν να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, κάτι που σίγουρα θα της αναπτερώσει το ηθικό.