Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε με ένα σχόλιο της, τον μήνα της εγκυμοσύνης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε με ένα σχόλιο της, τον μήνα της εγκυμοσύνης της

Και μαντεύεις σίγουρα...

Πριν από μερικές ημέρες η Khloe Kardashian έκανε την ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Ναι, τρεις μήνες περιμέναμε μέχρι η reality star να πάρει την μεγάλη απόφαση και να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της και να μιλήσει για το παιδάκι που περιμένει με τον Tristan Thompson.

Έκτοτε κάνει πιο ελεύθερη τις δημόσιες εμφανίσεις της χωρίς να χρειάζεται να κρύβεται από τους χιλιάδες παπαράτσι και φωτογράφους που την περίμεναν στην γωνία για να απαθανατίσουν την φουσκωμένη της κοιλιά. Μάλιστα την ημέρα των Χριστουγέννων κοινοποίησε στο Instagram account της και μια φωτογραφία με το ντύσιμο της με hashtag #babybump.

Εδώ ήταν που η star αποκάλυψε και σε ποιον μήνα βρίσκεται ακριβώς στην διάρκεια της κύησης της. Μία θαυμάστρια -προφανώς- την ρώτησε πόσο μηνών είναι κι εκείνη απάντησε στο σχόλιο της γράφοντας: «Θα γίνω έξι μηνών την επόμενη εβδομάδα». Πράγμα που επιβεβαιώνει αυτό που μάθαμε τις προάλλες, πως το νέο μέλος των Kardashians θα έρθει στον κόσμο κάπου στις αρχές του Μαρτίου.

Ένα πράγμα περιμένουμε ακόμη από την 33χρονη star, το baby-shower που θα κάνει σύντομα και να μας αποκαλύψει το φύλο του μωρού της. Τι από τα δύο πιστεύεις πως θα γίνει πρώτο;