Η γέννα της Khloe Kardashian θα πραγματοποιηθεί πιο νωρίς από όσο περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η γέννα της Khloe Kardashian θα πραγματοποιηθεί πιο νωρίς από όσο περίμενες

Και δεν είμαστε καθόλου προετοιμασμένες

Μπορεί τόσο καιρό να νόμιζες πως η Khloe Kardashian δεν είχε και τόσο πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα (η αλήθεια είναι πως δεν μας την αποκάλυπτε και πολύ συχνά) όμως το νέο μέλος στην οικογένεια Kardashian θα έρθει πιο γρήγορα από αυτό που ίσως περίμενες. Και η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν καθόλου, μα καθόλου προετοιμασμένες γι’ αυτό!

Η reality star πριν από δύο ημέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, πράγμα που σημαίνει πως θα γίνει κι επίσημα μανούλα και η φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram account της αμέσως συγκέντρωσε άπειρα σχόλια από τους fans της, οι οποίοι μάντευαν την πιθανή ημερομηνία που θα γεννήσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως είναι απόλυτα σίγουρο.

Πίσω τον Οκτώβρη που μας πέρασε το People δημοσίευσε πως η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson θα γίνουν γονείς στις αρχές του 2018. Το «αρχές» βέβαια είναι κάπως υποκειμενικό, γι’ αυτό και αναφέρεται πως δεν είναι απόλυτα σίγουρο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα μάλιστα το ζευγάρι περιμένει αγοράκι. Το TMZ με την σειρά του τον Σεπτέμβρη αποκάλυψε, πως η reality star βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης ή στο τέλος του πρώτου τριμήνου της, που σημαίνει πως όπου να ‘ναι θα γεννήσει.

Αν όμως τα μαθηματικά μας είναι σωστά, το νέο μέλος της οικογένειας Kardashian θα έρθει στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018. Και πρέπει να προετοιμαστούμε ως τότε!