Το διάσημο ζευγάρι κάνει την πρώτη του κοινή εμφάνιση, λίγες μέρες μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι κάνει την πρώτη του κοινή εμφάνιση, λίγες μέρες μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Plus: Η κίνηση της που μας επιβεβαιώνει την είδηση

Εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την διάσημη ηθοποιό να περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της, ένα σχεδόν χρόνο μετά τον αρραβώνα τους. Κι ενώ όλο αυτόν τον καιρό είναι απόλυτα σιωπηλή και δεν έχει κάνει/πει τίποτα που να επιβεβαιώνει την χαρούμενη αυτή είδηση, η τελευταία της εμφάνιση μας είπε περισσότερα από αυτά που περιμέναμε.

Η Kirsten Dunst και ο Jesse Plemons έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες της εγκυμοσύνης, όταν και απαθανατίστηκαν να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Los Angeles, προκειμένου να προλάβουν την πτήση τους, με άγνωστη μέχρι στιγμής κατεύθυνση. Εκεί ήταν που η ηθοποιός μας επιβεβαίωσε -μάλλον άθελα της- πως θα γίνει μανούλα. Ή τουλάχιστον μας έδωσε ένα ακόμη τρανταχτό αποδεικτικό στοιχείο.

479B722300000578 5217767 image a 2 1514460002144

Η 35χρονη ηθοποιός ήταν αρκετά casual ντυμένη, όμως το μακρύ και oversized παλτό που φορούσε ήταν αρκετό για να καλύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα της -ίσως- και να πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Δεν συμφωνείς;

Το σίγουρο είναι ένα: στο Hollywood μαθαίνονται όλα πολύ γρήγορα, οπότε σύντομα θα ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Δες κι αυτό: Η εγκυμοσύνη της star είναι πια σίγουρη! Δες τις φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση