Η εγκυμοσύνη της star είναι πια σίγουρη! Δες τις φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εγκυμοσύνη της star είναι πια σίγουρη! Δες τις φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση

Μήπως πρέπει να το ανακοινώσει;

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα κυκλοφορούν διάφορες φήμες πως η διάσημη ηθοποιός και ο αρραβωνιαστικός της περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Κι ενώ οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν, φαίνεται να επιβεβαιώνουν το γεγονός, εκείνη δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με το συμβάν.

Οι φήμες αυτές πυροδοτήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή που ο φακός απαθανάτισε την ηθοποιό -αρκετά casual ντυμένη- να φορά μια φαρδιά ροζ μπλούζα και να κρατά την κοιλιακή της χώρα με έναν περίεργο τρόπο, σαν να είναι έγκυος. Η τελευταία της εμφάνιση όμως, φαίνεται να ρίχνει αρκετό φως στην υπόθεση αυτή, αφού βλέπουμε ξεκάθαρα μια υποψία φουσκωμένης κοιλιάς.

Η Kirsten Dunst απαθανατίστηκε σε βόλτα της στο Los Angeles, όπου φορούσε ένα midi αέρινο φόρεμα, ενώ η κοιλιακή της χώρα φαινόταν καθαρά κάπως πιο στρογγυλή από το συνηθισμένο. Το Us Weekly αμέσως μετά τις πρώτες φωτογραφίες δημοσίευσε τα νέα της εγκυμοσύνης -σχεδόν σαν σίγουρη είδηση- και εμείς απλά περιμένουμε την επιβεβαίωση ή και την διάψευση τους.

474D5F8D00000578 5176821 image a 9 1513203961986

Δύσκολα να μην ισχύει πάντως αυτό το χαρούμενο γεγονός γιατί οι φωτογραφίες που θα δεις και στην gallery, μαρτυρούν πολλά.