He’s back: Ο Brad Pitt πιάστηκε επ' αυτοφώρω να... φλερτάρει και δε θα πιστέψεις με ποια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
He’s back: Ο Brad Pitt πιάστηκε επ' αυτοφώρω να... φλερτάρει και δε θα πιστέψεις με ποια

Δεν πάει ο νους σου, πως της συστήθηκε όμως

Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος -και κάτι μήνες- από τον πιο σοκαριστικό χωρισμό του 2016, ωστόσο ούτε ο Brad Pitt, ούτε η Angelina Jolie έχουν ξαναφτιάξει τη ζωή τους με κάποιον καινούργιο/α σύντροφο. Ο 54χρονος ηθοποιός όμως αυτό το διάστημα δεν έχει μείνει καθόλου άπραγος, αφού διάφορες φήμες τον ήθελαν κατά καιρούς να βγαίνει και να φλερτάρει με πολλές stars του Hollywood (όπως η Sienna Miller).

Μπορεί να μην τον είδαμε να συνάπτει σχέσεις με κάποια από αυτές, ωστόσο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις φήμες. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως καθόλου περίεργο δεν μας φάνηκε, όταν διαβάσαμε πως ο Brad Pitt φλερτάρει με διάσημη ηθοποιό. Ή καλύτερα για να είμαστε πιο ακριβής με σωσία διάσημης ηθοποιού. Πληροφορίες του Page Six αναφέρουν πως ο 54χρονος ηθοποιός εθεάθη να πίνει τα ποτάκια του στο Coffee Commissary στο Los Angeles, όπου και ξεκίνησε ψιλή κουβεντούλα με μία ξανθιά καλλονή που έμοιαζε υπερβολικά στην Kate Bosworth.

07ECD4B600000514 5231655 image a 4 1514984311444

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Brad εθεάθη να φτάνει στον προορισμό του με την μηχανή του, φορώντας δερμάτινο jacket, τζιν παντελόνι και γυαλιά ηλίου. Άτομα που βρέθηκαν κοντά και άκουσαν τη συζήτηση μάλιστα, ανέφεραν πως ο ηθοποιός συστήθηκε στην κοπέλα με το βαφτιστικό του όνομα, αλλά εκείνη, φυσικά και τον αναγνώρισε -και ποια δεν θα τον αναγνώριζε θα μας πεις-.

Την αρχή έκανε η ξανθιά καλλονή η οποία τον πλησίασε και του είπε: «Είμαι η Lydia», τότε κι εκείνος άπλωσε το χέρι του και της απάντησε: «γειά είμαι ο William». Και μπορεί να μην γνωρίζουμε την έκβαση της συζήτησης, όμως είμαστε σίγουρες πως ακόμη και σαν William δεν τα πήγε και πολύ άσχημα.