Μας ξεγέλασε: Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό, ο διάσημος ηθοποιός είναι πάλι ερωτευμένος & ήδη σε σχέση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μας ξεγέλασε: Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό, ο διάσημος ηθοποιός είναι πάλι ερωτευμένος & ήδη σε σχέση

Και με την έγκριση των παιδιών του

Τι και αν έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του αποφάσισαν να χωρίσουν; Εκείνος είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα έχει νέα σύντροφο εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Μάλιστα πλέον την γνώρισε και στα παιδιά του και έχει κι επίσημα την «έγκριση» τους ας το πούμε.

Ο Liev Schreiber απαθανατίστηκε με την 26χρονη σύντροφο του Taylor Neisen, στους δρόμους της Νέας Υόρκης και όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη τους έξοδος. Το διάσημο νέο ζευγάρι φαίνεται πως κράτησε πολύ καλά κρυφή την σχέση του, αφού παρά το γεγονός πως βγαίνει εδώ και αρκετούς μήνες, εμείς δεν τους είχαμε ανακαλύψει.

47BA3F3000000578 5233659 Loved up Liev Schreiber 50 was seen on a romantic winter stroll a 4 1515029812764

Ο 50χρονος ηθοποιός και η Naomi Watts χώρισαν στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2016 και ενώ πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως το διάσημο ζευγάρι περνά μια κρίση και θα είναι και πάλι μαζί, εκείνοι και χώρισαν οριστικά και νέους συντρόφους απέκτησαν. Ο Liev και η Taylor μπορεί να έχουν 24χρόνια διαφορά στην ηλικία, φαίνεται όμως να τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Σκέψου μάλιστα πως ο ηθοποιός γνώρισε την σχέση του στους δύο γιους του, Alexander (10 ετών) και Samuel (9 ετών) και φάνηκε να την αποδέχονται πλήρως. Ένας μάρτυρας μάλιστα είπε πως στην έξοδο τους ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, περπατούσαν χέρι-χέρι και αντάλλαζαν τρυφερά φιλιά. Μας ξεγέλασε για τα καλά έτσι;