Αυτή είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη πως η νεαρή καλλονή και ο σύντροφος της έχουν χωρίσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη πως η νεαρή καλλονή και ο σύντροφος της έχουν χωρίσει

Κι όμως όλα οδηγούν σε αυτήν την κατεύθυνση

Η καινούργια χρονιά που μπήκε πριν από περίπου μία εβδομάδα, φαίνεται πως θα είναι μια καινούργια σελίδα για την μελαχρινή καλλονή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και πολύ και καιρό με τον σύντροφο της. Και όπως όλα δείχνουν αυτό είναι μία θετική εξέλιξη για την star και καθόλου δεν την έχε πάρει από κάτω.

Πληροφορίες αναφέρουν στο New York Daily News, πως η Emily Ratajkowski έχει χωρίσει με τον σύντροφο της, Jeff Magid, με τον οποίο μάλιστα τον τελευταίο χρόνο συγκατοικούσε κιόλας. Και υπάρχει μια τρανταχτή απόδειξη για τον χωρισμό αυτόν, αφού η 26χρονη μελαχρινή δεν μένει πια στο σπίτι του στο Toy Factory Lofts στο Los Angeles αρκετές εβδομάδες τώρα.

47CBC18000000578 5240705 image a 44 1515199544518

Ο μουσικός παραγωγός και η Emily έμεναν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο διάφορες πηγές αναφέρουν πως έχουν πάρα πολύ καιρό να τη δουν μαζί του. Επίσης πρόσφατα κι εκείνη είχε απαθανατιστεί σε έναν αγώνα NBA με έναν νεαρό, ο οποίος τη φιλούσε συνεχώς και κάτι μας λέει πως δεν ήταν ούτε ο Jeff, ούτε κάποιος συγγενείς της εν πάσει περιπτώσει. Emily, μήπως έχεις κάτι να μας πεις;

Δες και αυτό: Κάθεσαι; Η Emily Ratajkowski αποχαιρετά το 2017 ολόγυμνη