Κάθεσαι; Η Emily Ratajkowski αποχαιρετά το 2017 ολόγυμνη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάθεσαι; Η Emily Ratajkowski αποχαιρετά το 2017 ολόγυμνη

Και το Instagram παραληρεί

Η Emily Ratajkowski μπορεί να είναι μόλις 26 ετών, αλλά ξέρει πάρα πολύ καλά πώς να κάνει τον κόσμο και τα media να ασχολούνται μαζί της. Γνωρίζει καλά πως παίζεται το παιχνίδι της δημοσιότητας και γι’ αυτό φροντίζει κάθε φορά να κάνει το κάτι παραπάνω. Έχει το απόλυτο κορμί και φυσικά κάθε φορά φροντίζει να το εκμεταλλεύεται στο έπακρον, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει.

Κάπως έτσι λοιπόν για μία ακόμη φορά η 26χρονη star έκανε το Instagram να πάρει φωτιά ποζάροντας ολόγυμνη. Σκέφτηκε προφανώς, πως ήταν ένας αρκετά πρωτότυπος τρόπος για να αποχαιρετίσει την χρονιά που φεύγει, αλλά ταυτόχρονα να τρελάνει και κάθε αντρικό μυαλό που την είδε εκεί έξω.

Φορώντας μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας (μάλλον διακοσμητικά) κάθισε στην καρέκλα της και έκανε παιχνίδια στον φωτογραφικό φακό, κρύβοντας παράλληλα –όσο ήθελε και μπορούσε- το στήθος της. Εντάξει, η αλήθεια είναι πως δεν μα ξαφνιάζει πια (και αυτό λόγω concept), όμως βρίσκει τον κατάλληλο τρόπο για να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί της ξανά και ξανά.

479D896D00000578 5219853 image m 5 1514521767715