Η μεγάλη μέρα πλησιάζει: Η Kylie Jenner έχει ήδη ετοιμάσει το βρεφικό δωμάτιο στο σπίτι της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μεγάλη μέρα πλησιάζει: Η Kylie Jenner έχει ήδη ετοιμάσει το βρεφικό δωμάτιο στο σπίτι της

Και σίγουρα θα είναι ονειρικό

Πριν από δύο ημέρες η Kylie Jenner με μια φωτογραφία της σχεδόν μας αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Ένα throwback στο οποίο κρατά αγκαλιά την νεογέννητη κόρη του Rob Kardashian, Dream και ένα hashtag έκανε τους fans της να τρελαθούν και να αρχίσουν τα σχόλια και την παραφιλολογία.

Και τώρα οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού την θέλουν να έχει ετοιμάσει ήδη το βρεφικό δωμάτιο στο σπίτι της. Σύμφωνα με φήμες η νεαρή reality star φαίνεται να είναι πολύ οργανωμένη σαν μητέρα, αφού έχει ήδη προετοιμάσει το σπίτι της για την άφιξη του νέου μέλους, ενώ έχει ήδη απομακρύνει οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει απειλή για την μικρή της.

«Το βρεφικό δωμάτιο είναι πια έτοιμο. Είναι πολύ οργανωμένη και έτοιμη σαν την μητέρα της, την Kris, οπότε δεν θα άφηνε τίποτα στην τύχη. Είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη ημέρα», ανέφερε μία πηγή στο Us Weekly. Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Kylie ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη και από τότε έχει παραμείνει ιδιαιτέρως σιωπηλή στα social media της και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα για να διατηρήσει ένα χαμηλών τόνων προφίλ η 20χρονη έκανε όλες τις αγορές της για το μωρό online, προκειμένου να μην δώσει στόχο και τροφή για σχόλια. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ θέλουμε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και να δούμε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Διάβασε ακόμη: Stop the Press: H Κylie Jenner μόλις παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της