Επιτέλους! Το νέο ζευγάρι του Hollywood απαθανατίζεται μαζί για πρώτη φορά και οι fans παραληρούν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Το νέο ζευγάρι του Hollywood απαθανατίζεται μαζί για πρώτη φορά και οι fans παραληρούν

Το περιμέναμε πως και πως

Κάπου μέσα στα Χριστούγεννα και πριν μας αποχαιρετίσει οριστικά το 2017 μάθαμε πως οι δύο stars είναι πράγματι ζευγάρι και πως το τελευταίο διάστημα μάλιστα, κάνουν αρκετά πράγματα μαζί. Η αλήθεια είναι πως η πληροφορία για την σχέση αυτή είχε έρθει αρκετό καιρό πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά κανένας δεν μπορούσε να το επιβεβαιώσει.

Πλέον είναι όχι μόνο επιβεβαιωμένο, αλλά και επίσημο αφού η Dakota Johnson και ο Chris Martin απαθανατίστηκαν μαζί για πρώτη φορά σε κοινή τους έξοδο. Εντάξει, προφανώς και δεν θες να σου περιγράψουμε τι συνέβη στα social media από τους διάφορους fans τους, αλλά μπορείς με ένα κλικ παρακάτω να τους δεις κι εσύ μαζί και να «ξετρελαθείς».


https://www.instagram.com/p/Bd6U595ncBy

Ο frontman των Coldplay και η 28χρονη ηθοποιός του Fifty Shades of Grey απαθανατίστηκαν μαζί για πρώτη φορά έξω από το Soho House, με τα φλας να μην σταματούν ούτε λεπτό να αναβοσβήνουν. Το ζευγάρι έφτασε στον προορισμό του με το jeep του 40χρονου τραγουδιστή, με την Dakota να κρύβει το πρόσωπο της κατά την άφιξη της σε μια προσπάθεια να μην γίνει αντιληπτή.

Όπως καταλαβαίνεις όμως δεν τα κατάφερε και πολύ καλά και οι φωτογράφοι έκαναν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούσαν. Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμάς πολύ μας αρέσουν μαζί αυτοί οι δύο.

Δες και αυτό: Γιατί οι fans της Kim Kardashian πιστεύουν πως η παρένθετη μητέρα της έχει ήδη γεννήσει;