Γιατί οι fans της Kim Kardashian πιστεύουν πως η παρένθετη μητέρα της έχει ήδη γεννήσει;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί οι fans της Kim Kardashian πιστεύουν πως η παρένθετη μητέρα της έχει ήδη γεννήσει;

Μήπως η νέα Kardashian έχει ήδη έρθει στον κόσμο;

Αν και πρόσφατα μία πηγή αποκάλυψε στο Entertainment Tonight πως η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West θα έρθει στον κόσμο από στιγμή σε στιγμή, υπάρχουν μερικοί fans που έχουν σοβαρούς λόγους να πιστεύουν πως η παρένθετη μητέρα της reality star έχει ήδη γεννήσει. Χάρη στα social media συγκέντρωσαν κάποια στοιχεία, τα οποία είναι πράγματι πολύ πειστικά.

Η Kim που παραδέχθηκε πως φοβάται πως δεν θα δεθεί με το μωρό της όσο θέλει κοινοποίησε στο Instagram account της ένα μαξιλάρι θηλασμού, το οποίο ονομάζεται My breast (aka στήθος) friend. Κι ενώ μερικοί αναρωτήθηκαν τι μπορεί να το θέλει αυτό, άλλοι σημείωσαν πως το μαξιλάρι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και όταν έχεις σταματήσει να θηλάζεις και ταΐζεις το μωρό σου με το μπουκάλι.

Η reality star έδειξε μάλιστα και κάποια άλλα βρεφικά αντικείμενα, όπως σαμπουάν, λοσιόν κ.ο.κ. Είναι εμφανές πως η 37χρονη προετοιμάζεται για την άφιξη της κόρης της -αν δεν έχει ήδη έρθει- και σε μία ακόμη ανάρτηση της αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Στις 11 Γενάρη η Kim αποκάλυψε πως δεν θα παρευρεθεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου LuMee στο Park City κάτι που σημαίνει πως θέλει να βρίσκεται κοντά στο σπίτι της για ευνόητους λόγους.

kim kardashian surrogate

Πάντως ακόμη και αν η παρένθετη δεν έχει φέρει ακόμη στον κόσμο την νεαρή Kardashian αυτό θα γίνει από μέρα σε μέρα, για να μην σου πούμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ξεκινάει.

Δες και αυτό: Στα βήματα της Kim; Η star θέλει να αποκτήσει παιδάκι και δεν φαντάζεσαι τι αποκάλυψε