Αυτές είναι οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν, πως το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πια «πρώην»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτές είναι οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν, πως το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πια «πρώην»

Και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτούς

Λίγο πριν την εκπνοή του 2017 σου γράφαμε για τα ζευγάρια αυτά που χώρισαν μέσα στην χρονιά που πέρασε και γι’ αυτά που θα αργήσουμε να ξεπεράσουμε. Μέσα σε αυτά είναι και το ζευγάρι για το οποίο θα διαβάσεις σε αυτές εδώ τις γραμμές. Μερικές ημέρες μάλιστα πριν από την πρωτοχρονιά οι δυο τους εθεάθησαν να τρώνε μαζί σε εστιατόριο με φίλους στην περιοχή όπου έκαναν διακοπές και πραγματικά αρνούμασταν να πιστέψουμε, πως αυτοί οι δύο είναι και πάλι μαζί.

Και όμως να που τελικά ισχύει. Η Amber Heard και ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Elon Musk, που χώρισαν στα μέσα Αυγούστου είναι και πάλι μαζί και πολύ χαιρόμαστε με την εξέλιξη αυτή. Οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί να φιλιούνται στο εστιατόριο Los Feliz του Los Angeles λίγο πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στη Χιλή και τώρα πριν μερικές ώρες εθεάθησαν στο nightclub του West Hollywood, The Abbey να διασκεδάζουν και να χορεύουν.

4822FB2A00000578 5268423 image m 24 1515956009163

Μετά και από αυτό είναι πια σίγουρο πως οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι και αν δεν μας πιστεύεις υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Ο φωτογραφικός φακός φυσικά και ήταν εκεί και φυσικά τους απαθανάτισε στα τρυφερά τους τετ-α-τετ. Το διάσημο ζευγάρι ήπιε μερικά ποτάκια, χόρεψε με φίλους και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ελπίζουμε αυτήν τη φορά η σχέση τους να κρατήσει λίγο περισσότερο από πριν.

Διάβασε ακόμη:

Το μήνυμα της Όλγας Φαρμάκη, λίγο πριν απογειωθεί για τον Άγιο Δομίνικο

Eίναι όντως αυτή η star του Game of Thrones;