Το μήνυμα της Όλγας Φαρμάκη, λίγο πριν απογειωθεί για τον Άγιο Δομίνικο

Το μήνυμα της Όλγας Φαρμάκη, λίγο πριν απογειωθεί για τον Άγιο Δομίνικο

Τι έγραψε λίγο πριν την έναρξη του Survivor 2;

Η Όλγα Φαρμάκη έριξε τα απολύτως απαραίτητα στο backpack της και απογειώθηκε πριν από μερικές ώρες για τον Άγιο Δομίνικο. Η fashion blogger ανήκει στην ομάδα των «Διασήμων» και μετράμε αντίστροφα για να την δούμε να επιβιώνει στο νησί τρώγοντας καρύδες και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της στα παιχνίδια.

Η όμορφη και σέξι Ελληνίδα έστειλε το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα και κάπως έτσι πάτησε το pause στα posts της στα social media. Μην ξεχνάς πως οι παίκτες του Survivor 2 δεν θα έχουν καμία απολύτως πρόσβαση στο διαδίκτυο οπότε οι fans της πρέπει να δείξουν υπομονή. Το ίδιο συνέβη και με το πρώτο Survivor.

Η Όλγα Φαρμάκη ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τα μηνύματα που της έχουν στείλει όλες αυτές τις ημέρες καθώς της δίνουν δύναμη και κουράγιο για αυτό που έρχεται. Τέλος, στην φωτογραφία ποζάρει μαζί με την αδερφή της Γωγώ που ως γνωστόν της έχει και μεγάλη αδυναμία.

Η fashion blogger αναφέρει επιγραμματικά: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που εισπράττω απο εσάς αυτές τις ημέρες. Όλα τα μηνύματα σας μου δίνουν χαρά αγάπη και τόοοοση δύναμη. Δν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους , αλλά θέλω να ευχαριστήσω εναν εναν απο εσάς προσωπικά, μέσα απο τη καρδιά μου. Με κάνατε πολύ ευτυχισμένη και η θετική σας ενέργεια θα είναι η ώθηση μου για τη παραμονή μου στον Άγιο Δομίνικο. #feelingstrong #positivevibes #feelingblessed #missyoualready
ΥΓ. @gogofarmaki ♥️»

Διάβασε επίσης:

Survivor 2: Τα πρώτα πλάνα των παικτών από το αεροδρόμιο

Όλγα Φαρμάκη: Το κορίτσι του Survivor 2 το γνωρίζεις πολύ καλύτερα απ’ όσο νόμιζες