Προβλήματα κιόλας; Το τρίτο παιδί της Kim και οι παρεξηγήσεις που θέλει να αποφύγει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Προβλήματα κιόλας; Το τρίτο παιδί της Kim και οι παρεξηγήσεις που θέλει να αποφύγει

Τι αποφάσεις πήρε το διάσημο ζευγάρι;

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη Kim Kardashian και η αλήθεια είναι πως της ανήκει δικαιωματικά. Κάτι η γέννηση του τρίτου της παιδιού, κάτι οι sexy πόζες της στο Instagram και οι πληροφορίες για το πού βρισκόταν η ίδια όταν ερχόταν στον κόσμο η κόρη της, είναι μερικές από τις ειδήσεις που μονοπώλησαν το διαδίκτυο αυτές τις ημέρες.

Μάλλον όμως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα, όσο θέλουν ή θέλουμε να πιστεύουμε, αφού τα προβλήματα φαίνεται να τους χτυπούν ήδη την πόρτα. Είναι πια γεγονός, επίσημο γεγονός, πως οι Wests είναι πια μια πενταμελής οικογένεια, όμως η Kim και ο Kanye θέλουν να σιγουρευτούν, πως τα δύο τους πρώτα παιδιά δεν θα νιώθουν αποκλεισμένα και αδικημένα, τώρα που ήρθε στον κόσμο η μικρή τους αδερφή.

Συμβαίνει βλέπεις πάντα αυτό σε όλες τις οικογένειες που έχουν λίγο μεγαλύτερα παιδάκια και έρχεται στο σπίτι ένα μωρό. Νιώθουν πως «απειλούνται», πως χάνουν την οικογενειακή φροντίδα και αγάπη και αυτό επειδή την περισσότερη προσοχή έχει το νέο μέλος. Αυτό ακριβώς λοιπόν θέλει να προλάβει και η Kim με τον Kanye. Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση η North και ο Saint να νιώσουν πως τα παραμελούν και γι’ αυτό φροντίζουν να τους δίνουν και να τους δείχνουν την ίδια ακριβώς σημασία και αγάπη.

«Είναι δύσκολο πράγμα να έχεις ένα νεογέννητο στο σπίτι. Ωστόσο όλοι τους είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με το μωρό και το ίδιο ισχύει και για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της», ανέφερε μια κοντινή πηγή στο περιοδικό People. Ελπίζουμε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην οικογένεια Kardashian/West και η North με τον Saint σε λίγο καιρό να είναι χαρούμενοι με το αδερφάκι τους.

Διάβασε ακόμη:

Το περίεργο post της Kim Kardashian στο Instagram και οι εικασίες για το όνομα της κόρης της

Γυμνή (εντελώς) και… συγκινημένη: Το νέο post της Kim Kardashian και τα αμέτρητα σχόλια