Το περίεργο post της Kim Kardashian στο Instagram και οι εικασίες για το όνομα της κόρης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το περίεργο post της Kim Kardashian στο Instagram και οι εικασίες για το όνομα της κόρης της

Οι fans της έχουν τρελαθεί

Η Kim Kardashian πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε στο Instagram account της μία φωτογραφία, η οποία για πολλούς από τους fans της δημιούργησε πολλές απορίες, αλλά και εικασίες για το πιθανό όνομα της μικρής νεογέννητης κόρης του ζεύγους Kardashian-/West. Η reality star στην ανακοίνωση για την γέννηση της κόρης της κόρης δεν ανέφερε το όνομα αυτής, όπως συνήθως κάνουν τα ζευγάρια του Hollywood και γι’ αυτό η ανάρτηση αυτή πυροδότησε αρκετές φήμες.

Η 37χρονη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν απλά και μόνο το logo του Louis Vuitton και κάποιοι από τους fans της πιστεύουν πως είναι ένα στοιχείο σχετικά με το όνομα της κόρης της. Το ζευγάρι καλωσόρισε το τρίτο του παιδάκι τη Δευτέρα, με την Kim να είναι φυσικά παρούσα στο δωμάτιο του τοκετού και να είναι η πρώτη που ήρθε σε επαφή με το νέο μέλος της οικογένειας.


https://www.instagram.com/p/BeEr4srFps5

Οι fans της reality star άρχισαν να σχολιάζουν κάτω από την φωτογραφία της πως ο Kanye έχει χρησιμοποιήσει σε πολλά τραγούδια του τα αρχικά LV, ενώ μαθαίνουμε πως και ο ίδιος έχει το ψευδώνυμο Louis Vuitton Don. Κάποιες από τις εικασίες στα σχόλια αναφέρουν πως το όνομα της μπορεί να είναι «Elle West», «LV West» ή «Louise West», «Liv West».

Όσες εικασίες και να γίνονται πάντως θα μάθουμε σύντομα ποιο θα είναι το όνομα της μικρής Kardashian/West.

Διάβασε επίσης:

13 selfies των stars χωρίς make up! Οι μύθοι είναι για να καταρρίπτονται!

Khloe Kardashian: Γιατί έκρυβε την εγκυμοσύνη της για 6 ολόκληρους μήνες;