#Couplegoals: Victoria και David Beckham σε μία σπάνια κοινή τους εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#Couplegoals: Victoria και David Beckham σε μία σπάνια κοινή τους εμφάνιση

We always have Paris

Το Παρίσι εκτός από πόλη του φωτός, είναι και η πόλη των ερωτευμένων. Και η Victoria με τον David Beckham, δεν θα μπορούσαν να διαλέξουν καλύτερο προορισμό για να κάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους. Σπάνια τους βλέπουμε μαζί και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού κάνουν την εμφάνιση τους συχνά κατά καιρούς.

Αυτή τους η εξόρμηση στο Παρίσι όμως, έκλεισε για μία ακόμη φορά τα στόματα και τις κακές γλώσσες που και πάλι πρόσφατα τους ήθελαν να χωρίζουν, έπειτα από απιστία του πρώην ποδοσφαιριστή. Το hashtag #couplegoals τους ανήκει δικαιωματικά και το απέδειξαν με αυτήν τους την εμφάνιση.

Μάλιστα μαζί τους στο Παρίσι βρέθηκε και ο μεγάλος τους γιος, Brooklyn, ο οποίος έδωσε το παρών με τους γονείς του στο Paris Fashion Week Men's. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι ξόδεψε περίπου 800 λίρες Αγγλίας το κάθε βράδυ για την διαμονή τους στο The Ritz Hotel. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε, όταν ο ίδιος ο David ανέφερε: «Συνηθίζαμε να είμαστε πολύ large όταν αγοράζαμε δώρα ο ένας στον άλλον. Αλλά τώρα προφανώς κάνουμε οικονομία στις λίρες, επειδή έχουμε τέσσερα παιδιά και δεν μας παίρνει να ξοδεύουμε πολλά».

4845438000000578 5284113 Splashing out David and Victoria Beckham were seen leaving The R a 10 1516298467398

Αν και για να είμαστε ειλικρινείς οι 800 λίρες για κάθε ένα βράδυ σε ξενοδοχείο δεν είναι και μικρό ποσό. Ας μην ασχοληθούμε όμως άλλο με τα οικονομικά του ζευγαριού και ας εστιάσουμε στην τόσο σπάνια και όμορφη κοινή του εμφάνιση. Το ζεύγος Beckham δείχνει ακόμη πολύ ερωτευμένο και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το λατρεύουμε.

Διάβασε ακόμη:

Η Victoria Beckham μόλις έκανε την πιο σέξι της φωτογράφιση