Το δίλημμα της Khloe Kardashian λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδάκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το δίλημμα της Khloe Kardashian λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδάκι

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Τις τελευταίες ημέρες όλοι ασχολούνται με την Kim Kardashian και τον Kanye West και είναι πολύ λογικό αν μας ρωτάς, μιας και το πρωί της περασμένης Δευτέρας ήρθε στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι από την παρένθετη μητέρα που είχε προσλάβει το ζευγάρι. Και μπορεί η Kim Kardashian να έδωσε όνομα στην κόρη της (aka Chicago West), η Khloe όμως βρίσκεται σε ένα δίλημμα που την ταλαιπωρεί.

Η 33χρονη reality star που περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον NBAer Tristan Thompson απάντησε στο tweet ενός superfan της Kylie Jenner κάτι σχετικά με το όνομα του μωρού της. Χθες που η Kim ανακοίνωσε το όνομα της κόρης το Twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια και μέσα σε όλα αυτά, υπήρχε ένα που έγραφε: «Ανυπομονώ να δω πως θα ονομάσει το δικό της μωρό η Khloe Kardashian.

Και κάπου εδώ έρχεται η Khloe Kardashian να απαντήσει στον Johnny Cyrus γράφοντας: «Χμμ, κι εγώ επίσης! Μετά βίας μπορώ να αποφασίσω τι ακριβώς θέλω να φάω. Ας αφήσουμε στην άκρη το όνομα του μωρού». Όταν ήταν καλεσμένη στην Ellen DeGeneres είχε πει πως αν είναι αγόρι προσανατολίζεται προς το Tristan Thompson Jr, ενώ αν είναι κορίτσι τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα, καθώς βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Μέχρι να γεννηθεί το μωράκι της λοιπόν, υπομονή.

4855B58B00000578 0 image a 2 1516408716606

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian μόλις μας ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της