Η Kim Kardashian μόλις μας ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian μόλις μας ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της

Και είναι στ' αλήθεια πολύ όμορφο 

Η μεγάλη στιγμή της οικογένειας Kardashian/West έφτασε και αυτό είναι το αμέσως επόμενο σημαντικό γεγονός μετά την γέννηση της κόρης του ζευγαριού. Όχι δεν ανέβασε ακόμη φωτογραφία της μικρούλας, αλλά μας αποκάλυψε το όνομα της και αυτό είναι σίγουρα το highlight της ημέρας.

Η Kim Kardashian ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της το απόγευμα της Παρασκευής στα social media της και φυσικά τα σχόλια πήραν φωτιά. «Ο Kanye και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό της υγιούς και όμορφης κόρης μας. Είμαστε ευγνώμονες στην παρένθετη μητέρα μας που έκανε τα όνειρα μας πραγματικότητα με το καλύτερο δώρο που μπορούσε να μας δώσει, αλλά και στους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες για την ειδική φροντίδα. Η North και ο Saint είναι ενθουσιασμένοι που θα γνωρίσουν την μικρή τους αδερφή», έγραψε στην ανακοίνωση της το απόγευμα της Τρίτης και σήμερα στο site της ανέβασε μία φωτογραφία με το όνομα αυτής.

Στην κατηγορία «Favs» ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία έγραφε με μαύρα γράμματα: «Chicago West». Η North και ο Saint λοιπόν από σήμερα μπορούν να φωνάζουν την αδερφή τους με το όνομα της και όχι μπέμπα. Το επόμενο βήμα λοιπόν, θα είναι να γνωρίσουμε την Chicago.

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian αποφάσισε να κάνει μία πλαστική που θα της αλλάξει την ζωή!